neděle 31. srpna 2014

Tento čas změn.


(zdroj: Virtual-Babaji-Vishwananda)

Kód pro odemknutí energie těchto měnících se časů přišel s vámi, když jste se narodili. První vlna lidí odemykající tajný kód se nyní vyvýjí. Fyzická těla těchto lidí se mění, a to se projevuje tím, co se zdá být nerovnováhou v oblasti zdraví. Mnozí zažívají vysoké horečky, pochybnosti o tom, co v životě dělají, což cítí jako srdeční problémy a duševní nerovnováhu. Někteří si myslí, že se zbláznili nebo že mají nějaký neznámý druh nemoci a možná umírají. Popravdě řečeno, tito lidé zažívají jakousi smrt starého, která vytváří prostor pro novou energii, která vchází. 

Co dělat? Nejjednodušší způsob jak přeměnit staré na nové je, přijmout to, co je k dispozici kdykoli a uvědomit si, že vaše těla se možná mění v každém okamžiku. V jednu chvíli se můžete cítit skvěle a v další se můžete cítit fyzicky špatně. Všichni prorokové vám řeknou, že konec Kali Yugy (závěrečné časy v křesťanství), nebude snadný. Nyní jste v této době. Když se podíváte po celém světě, uvidíte, že lidé mají problémy mnoha druhů a nikdo těmto měnícím se časům neuniká. 

Pro mnohé to vypadá, jako když se historie opakuje. Vždy existovali na této planetě problémy. Vždy existovali ti, kdo mají hlad, ti, kteří byli duševně nemocní, ti, kteří byli fyzicky nemocní, atd. Nicméně, i pro ty, kteří zesnuli, existuje znepokojení, že tyto měnící se časy jsou jiné, než jakékoli v zaznamenané historii. A tak to je! 

Musíte projít skrze tyto změny, jako batole mnohokrát padá, pláče a vstane a chce chodit kolem samo, dělajíc další krok, než se naučí rovnováhu. Buďte odvážní a umožněte procesu této energetické změny, aby se uskutečnil bez odporu. Říká se: „Co odolá, přetrvává". V tom je pravda. Odpočiňte si a vězte, že projdete skrze tyto měnící se časy. Je to určeno Tím bez formy.

Žádné komentáře: