čtvrtek 26. listopadu 2015

Pilgrimage Vrindavan 2015, ve stopách Mistra - 7. den.

Svatební den...


„Čistá oddanost, kterou měla Radha pro Krišnu, přestože byla od Krišny oddělena, přestože byla oddělena od Jednoty, bylo to jen proto, aby nás učila, co je odevzdání."
-
Sri Swami Vishwananda

Cesta:
Dnes byl pro skupinu v podstatě volný den. Někteří šli nakupovat a jiní pomáhali připravit hlavní svatební oslavy, které se konaly ve večerních hodinách.



Před svatebnímim oslavami Guruji a malá skupina navštívili místo, kde Nityananda Prabhu sedával a meditovat pod stromem. Skupina také šla do chrámu, kde jsou uchovávány relikty Jiva Goswamiho, včetně jeho japa maly.

V noci se konala závěrečná část třídenního svatebního obřadu pro dceru Swamini VishwaMohini Ma.


Nejvýznamnmější momenty:
Zde je přehled svatebního obřadu z první ruky.
Dnes byl třetí a poslední den svatby. Celý Jiva Institut byl kompletně zrekonstruován. Od podlahy ke stropu, vše bylo pěkně vyzdobeno v typických indických duhových barvách.

Polovina skupiny šla do hotelu, kde se konala svatební párty, aby vyzvedla ženicha. Na cestě zpět do Jiva Institutu jel ženich na bílém koni, vypadal jako Maharaja, doprovázen orchestrem. V Jiva Institutu ženicha a průvod uvítal Guruji a druhá polovina skupiny.


Svatební obřad začlenil mnoho různých indických prvků a trval celý čtyři hodiny. Po skončení obřadu jsme měli všichni možnost krásnému páru poblahopřát.

Ke konci noci jsme měli fantastickou večeři za svitu měsíce ve Vrindavanu. Všichni jsme se cítili propojeni s jihoafrickou rodinou a jejich přátely.


Pro více obrázků prosíme navštivte naši stránku na Facebooku:
https://www.facebook.com/SriSwamiVishwananda

-----
Podívejte se na další obrázky se svatebčany a našimi poutníky:





Naši poutníci a Swami Vishvabaladharananda s nevěstou a ženichem. 





Požehnání mladému páru.



Slavilo se dlouho do noci.



Více obrázků, stejně jako jejich zážitky naleznete na Facebooku: 
a Twitteru.

Žádné komentáře: