sobota 12. září 2015

Kumbh Mela 2015.

Vy všichni jste poutníky. Tento život na Zemi je pouť - pouť, která končí, když jste našli Pána, když jste si  Ho uvědomili" 
-
 Sri Swami Vishwananda



Bhakti Marga s radostí oznamuje novou sérii na blogu: Ve stopách Mistra", která dokumentuje cestu Sri Swamiho Vishwanandy, jak uskutečňuje pouť na nejposvátnější místa světa 
Během těchto specielních cest dostaneme příležitost být blízko k Bohu, k realizované duši, tím že nás inspiruje otevřít naše srdce Božské Lásce, učí nás jít za hranice náboženství a zažít všepropojující podstatu, kterou je JUST LOVE/ JEN LÁSKA.


První z těchto cest se bude konat od 9. do 20 září 2015, na Kumbh Melu.

Kumbh Mela je považována za jedno z největších mírových shromáždění na světě, kde se miliony lidí scházejí, aby oslavili svou víru v Božství. Akce se koná každé tři roky 12-letého cyklu, u čtyř posvátných řek nacházejících se v Indii. Říká se a věří, že koupání ve vodách během této specielní doby očistí osobu od všech hříchů.


Letošní Kumbh Mela bude u řeky Godawari, poblíž Nashiku v Indii. Oslava se bude konat po dobu jednoho měsíce. Během tohoto měsíce jsou stanovena konkrétní data, podle postavení hvězd, která jsou považovány za nejvíce posvátné dny pro koupání. Sri Swami Vishwananda a oddaní Bhakti Margy budou mít možnost podílet se na dvou z těchto hlavních "dnů koupání" během Kumbh Mely.



Nenechte si ujít příležitost následovat Sri Swamiho Vishwanandu a oddané Bhakti Margy na jejich cestě srdcem duchovnosti v Indii. Zúčastněte se jejich radosti, jak oslavují lásku k Božství s miliony stejně smýšlejících jedinců z celého světa.

Sledujte blog  a aktualizované příspěvky, s kterými se přihlásíme.

Žádné komentáře: