neděle 25. května 2014

Podívejte se na vaší volbu (Poselství Mahavatara Babajiho).

V meditaci, dnes ráno, Mahavatar napodobil člověka tím, že vzal zapalovač a zapálil si cigaretu. Mávnutím ruky, oboje, jak zapalovač, tak cigareta, zmizely do éteru, z místa, kde je zhmotnil...


Babaji pak řekl: 
Mnohé na této planetě stále vidíte kouřit cigarety, i přesto, že věda prokázala, že tyto látky jsou pro tělo škodlivé a mohou způsobit obávanou rakovinu plic, kvůli níž mnozí stále trpí. Podobně, mnoho látek překypuje zneužíváním na planetě v této době. Dokonce i jídlo se stalo způsobem, jak odpoutat člověka od skutečného Já, které stojí vždy připraveno, přenést pozornost člověka k vědomí, kterým opravdu jste a které žije navždy – Jen Láskou. 

Když mě Lahiri Mahasaya potkal, dlouho tomu, v Himálajských horách, řekl jsem mu, aby šel a žil ve světě, ukazujíc, že člověk nemusí žít v jeskyni, aby udržel zbožný život čistoty a realizace Boha. Lahiri si přál zůstat se mnou v Himálaji, ale jeho dharmou v tomto životě bylo ukázat, jak člověk s rodinou a pravidelným zaměstnáním ve světě, by mohl být dokonce jogín tak čistý, jako lidé, kteří žijí v jeskyních a meditují většinu svého života na Zemi. Denní volbou člověk raději volí hmotný svět, kde bude kouřit cigarety, s vědomím rizika pro tělo, a jíst jídlo pro příjemnou chuť, spíše než pro výživu, energii a zdravý život těla. 


Dnes vás vyzývám, ty, kteří následují učení a milují vašeho Satgurua Sri Swamiho Vishwanandu, a všechny ty, kteří čtou tuto zprávu, dívat se každý den na vaše volby a všímat si, kde je třeba sladit své myšlenky a činy s čistotou a vaším skutečným Já. Tak to dělejte s pevným závazkem odevzdání všeho Božství. 
Z vysokého Himálaje vám všem posílám lásku a požehnání.

Mahavatar Babaji 
a Swamini Vishwalakshmianandama
---
(Zdroj: Virtual-Babaji-Vishwananda)

Žádné komentáře: