čtvrtek 24. července 2014

Yagna pro Friends of Bhakti Marga.

Den po Gurupurnimě, 13. července, Sri Swami Vishwananda vedl yagnu pro Friends of Bhakti Marga (FoBM) - „Přátele Bhakti Margy", kteří přijeli do Shree Peetha Nilaya. Yagna byla jeho dárkem pro všechny členy, letošní byla již třetí v řadě. Na rozdíl od loňské obdobné yagny, ji letos oslavilo podstatně více lidí. 


Bylo přítomno asi 330 členů Friends of Bhakti Marga, což opravdu dokazuje, že se rodina FoBM rychle rozrůstá. Spolu se Sri Swamim Vishwanandou se yagny účastnili další Swamini a Swami z Bhakti Margy, celkem 8. Byla to úžasná příležitost, plná Boží přítomnosti.


Jak Swamiji, dokonce i ve svém projevu během letošní Gurupurnimy, řekl: "Ve všech ostatních předchozích dobách byla požadována přísná askeze a odříkání, ale v této době potřebujete jen čisté srdce a čisté myšlenky, takže může klíčit a růst láska. Nic jiného. A to je tak jednoduché!" 
Rozhodně Sri Swami Vishwananda pomohl všem, kteří byli u yagny, během tohoto mocného védského rituálu, vyčistit své myšlenky a svá srdce. 


Jak také řekl: "Guru je zde, abyste si připomínali důvěřovat. Bez ohledu na to, jak budete muset plavat, Guru bude pod vámi a bude vás tlačit nahoru, takže se nepotopíte a neutopíte se!" 
A to je přesně to, co On dělal při této yagně. Tlačil nás všechny nahoru, takže nyní můžeme plavat rychleji a lépe. Ale nejen to - sprchoval nekonečnou milostí a svým Božským požehnáním všechny účastníky. 


Děkujeme, drahý Swamiji jménem všech zúčastněných oddaných z rodiny Friends of Bhakti Marga! 
Během Gurupurnimy Swami také řekl: "Satguru působí a přebývá v nejhlubším jádru srdce každého. Ta to pochopte! Pohleďte na Gurua v sobě! A vězte, ať jste kdekoli, jsem stále u toho a s vámi!“ 
Jai Gurudev.


(další fotografie z yagny FoBM naleznete pod tímto odkazem: https://www.flickr.com/photos/bhaktimarga/sets/)

Žádné komentáře: