pátek 27. prosince 2013

Bhajany u Matky Meery.

Během vánočního času se u Matky Meery na Schaumburgském hradě denně zpívají bhajany. Každý den zpívá jiná skupina a 23. prosince vyšel čas na Bhakti Margu. Vytvořili jsme malý program, trochu trénovali a vyrazili vstříc Schaumburgu. Swami se spontánně rozhodl využít této příležitosti k návštěvě Matky Meery večer předtím. Oba si navzájem zavolali a Matka vyjádřila své potěšení nad tímto rychlým rozhodnutím a rozhodla se srdečně Swamijiho uvítat.



Vše bylo připraveno, jeli jsme 40 minut na hrad Schaumburg a matka Meera a Swami Vishwananda se setkali v recepci, šli spolu do daršanové haly a pak se posadili na podium.




Jak potěšující vidět oba spolu!

 
Po pár bhajanech vzal mikrofon Swamiji  a zazpíval svým nádherným teplým hlasem jeden bhajan také  pro Božskou Matku a ona poté tleskala. Bylo to tak okouzlující dívat se na ně společně, jejich jemné interakce a láskyplné respektování se navzájem! 

Po tom všem jsme byli pozváni na čaj a sladkosti, Swamiji daroval Matce sárí a zeptal se na její školní projekt v Indii a na dětské meditace, které se konají ve Waldecker Hof.

Po velmi srdečném rozloučení jsme se vrátili do Springenu. Zde na Swamiho čekalo 200 oddaných a On šel ihned do chrámu a zpíval s nimi. A Matka dala dva daršany navíc.


Tyto Božské inkarnace opravdu nemají zde na zemi snadnou práci, ale dávají dopředu a ukazují nám svou Božskou lásku. Také si to neumíme někdy moc představit - že jsou zde pro nás neustále!

Žádné komentáře: