sobota 28. září 2013

Nová Cd.

Bhakti Marga vydala dvě nová Cd:

MADHURASTAKAM REMIX je  nové  a moderní remixové Cd s elektronickými efekty, zpívané Premavatarem Sri Swamim Vishwanandou.


Moderní remix na staré a poetické chvalozpěvy, věnované Pánu Krišnovi, ve více beatovém tanečním stylu. Madhurastakam Remix kombinuje původní sanskritská slova s anglickým překladem, což vytváří krásnou fúzi hudebních stylů a tradic. Přenesení silných a transcendentálních  manter do elektronického tanečního stylu dává posluchači jedinečný zážitek, nepodobný jakému kdy předtím slyšel a sladký hlas Sri Swamiho Vishwanandy přenáší čistou oddanost a lásku přímo do našich srdcí a povznáší nás ve všech směrech!
---
Oddaní Sri Swamiho Vishwanandy z jižní Africky nahráli nové, specielní Cd:


Amrit (Božský Nektar) je Cd nepodobné jiným ve svém žánru, jako směs tradičních a starodávných bhajanů a modliteb, se svěžím moderním zvukem, vytváří super směs starého, a o nový zvuk jistě nebudete chtít přijít. Nahrané a zpívané jihoafrickými oddanými z Bhakti Margy, obsahuje 11 skladeb s velkou rozmanitostí,  věnovaných rozličným indickým Božstvům, jistě má tak něco pro každého! Meditujte, modlete se nebo zpívejte či tancujte s tímto Cd a nechte Božský nektar postarat se o vaše požehnání! 

K vyzkoušení a objednání také na „cdbaby“ nebo „itunes“.

Žádné komentáře: