pondělí 28. listopadu 2011

Vánoční balíček 2011: Nalézt Vánoce ve svém nitru....


"Kristus se rodí každý den znovu v srdcích lidí."

- Sri Swami Vishwananda

Každoročně o Vánocích slavíme na celém světě narození Ježíše Krista, Toho, který přišel spasit svět, velkého Mistra, jenž je nám příkladem lidskosti, soucitu a oddanosti.

Swami nám vypráví, že na Mauritiu neslaví Vánoce pouze Křesťané, nýbrž vyznavači všech náboženství: "Tento svátek, který oslavujeme, Kristovo narození, je velmi mystický. Kristus obnovuje své narození, kdykoli slavíme Vánoce, v srdi člověka."

Když se snažíme o Vánocích navázat kontakt s Bohem, Kristem a velkými Mistry a Mistryněmi, vybudujeme pevnou základnu pro příští rok. Kristus vytvoří v našem srdci trvalý památník Lásky a přeje si, abychom poznali, že jsme všichni děti Jednoho Boha.


Pro letošní Vánoce jsme sestavili balíček, který nám pomůže nalézt Vánoce v nitru našeho srdce. Balíček obsahuje srdce z růženínu a mírovou svíci ze včelího vosku, které sám Swami požehnal a které nám připomenou Lásku a Světlo Ježíše.

Světlem této svíce můžeme zažehnout všechny svíce v příštím roce. Vonné tyčinky symbolizují kadidlo a myrhu Tří Svatých Králů. Na novém vánočním DVD nám sděluje Swami své úvahy o Vánočních svátcích. (V balíčku se nachází také německý překlad!)

Výtěžek 29,-- Eur (plus poštovné) za balíček plyne beze zbytku do stavebního projektu Bhakti Marga Centra "Shree Peetha Nilaya" ve Springen.

Vánoční balíček je možno objednat na www.bhaktishop.de

Pokud někdo nemá možnost objednávat online, prosíme, aby se obrátil mejlem na adresu:daya@bhaktimarga.org

Přejeme Vám radostné Vánoce, hodně Světla a Požehnání !


Jménem týmu Bhaktimargy

Paartha und Naamdev


P.S. Přátelé Bhaktimargy obdrží balíček o 10% levněji! Kdo má zájem zapojit se do programu Přátel Bhaktimargy, ať prosím pošle mejl na: tusti@bhaktimarga.org

Žádné komentáře: