středa 25. června 2014

Z daršanů z uplynulého víkendu (Guru Paduka Puja).

Uplynulý víkend dával Sri Swami Vishwananda ve Shree Peetha Nilaya dva daršany, v pátek a v sobotu odpoledne. Proto využilo mnoho oddaných tuto příležitost a přijelo. Z Polska skupina asi 70 návštěvníků, z nichž mnozí zde byli poprvé. 

Drishti píše:
My rezidenti máme pravidlo, můžeme jít na daršan jen jedenkrát za měsíc. Všichni jsme byli našim Gurujim požehnáni již 8. července, měli tak svůj měsíční úkol splněn, a bylo jasné, že tento víkend vyjdeme "na prázdno".


Příjemnější bylo, když Swamiji ke konci pátečního daršanu řekl Swamimu Keshavovi, že může připravit abišekam k Jeho nohám (Paduka Puju) a všichni rezidenti mohou přijít dopředu.

Jaké požehnání - jak šťastni jsme byli - návštěvníci daršanu pro nás vytvořili prostor a brzy jsme byli všichni usazeni vepředu s Ním.
Swami Anashuya a Swami Keshava prováděli Paduka Puju a my jsme tam seděli a byli odměněni všemi Jeho milostmi, každý tak jak měl být.

V neposlední řadě jsme všichni dostali navíc rychlý osobní Gurujiho daršan - tečku na čelo!


Znovu a znovu nám umožňuje cítit jeho nekonečnou lásku. A je-li naše duše velmi hladová a touha je dost velká (On to ví), je naplněna Jeho láskou!

Žádné komentáře: