středa 18. června 2014

OM Healing na Hradisku Zobor (v den oslavy narozenin Sri Swamiho Vishwanandy, který ho přináší světu).

JGD, Swamiho český blog čte pravidelně i spousta našich přátel na Slovensku, jak vyplývá z množství ohlasů, které zasílají. Slovenští oddaní Sri Swamiho Vishwanandy nemají prozatím vlastní blog, s potěšením jim tedy poskytujeme prostor pro sdílení jejich zážitků, vědomi si toho, že láska, stejně jako rodina Bhakti Margy, nemá žádné hranice... 

Oddaná Swamiho ze Slovenska, Zuzana, která nám poslala následující článek, mimo jiné napsala: 

"...ďakujem za priestor na blogu, ktorý ste slovenskej OM Healing rodine ponúkli a tiež za zverejnenie správy ;-).  
Nech Vaše kroky sprevádza požehnanie Božskej Matky a Majstrov. Prajem krásny slnečný deň. 
S láskou a úctou Zuzana"

Splnový OM Healing na Hradisku Zobor v piatok 13. júna 2014

Nadšenie a entuziazmus OM Healing rodiny s príchodom teplého počasia a z posledného spoločného splnového OM Healingu vyústili v organizáciu ďalšieho OM Healingu v lone Matky Prírody. 
Tentokrát sme si zvolili lokalitu Hradiska Zobor, ktorého vznik sa datuje do neskorej doby bronzovej (10. až 8. stor. pred n.l.). Zobor je považovaný za najsilnejšiu lokalitu meridiánu duchovnej lásky slovenského národa, nebolo pochýb, že si to chceme vyskúšať. 
V podvečer krásneho slnečného dňa sme sa spoločne vydali na cestu lesom, až na vrchol. Len niekde na začiatku nás starší milý pán otočil a ubezpečil nás o vynikajúcej „skratke“ vedúcej priamo na vrchol. Ano, skratka to definitívne bola, náš výstup však nabral na náročnosti, kedže namiesto príjemnej kľukatej cesty sme si to razili priamo hore strmákom asi hodinu. Zrejme sme to potrebovali ako prípravu na OM Healing. Hore sme totiž prišli unavení, šťastní a pokojní, keďže sme stres a napätie z bežného pracovného týždňa odbúrali počas výstupu.
Najvyšší bod Zoboru (588mn.m.) nám ponúkol fantastický výhľad a zároveň magické miesto na OM Healing. 
Kombinácia našej očisty počas výstupu, silového miesta, spoločného nezištného cieľa v podobe pomoci krajinám bývalej Juhoslávie, splnu, narodenín Sri Swamiho Vishwanandu a otvorené srdcia 18 úžasných ľudí spievajúcich OM účinkovala v podobe obrovskej koncenrácie lásky, šťastia, mieru a vďačnosti u všetkých zúčastnených. Bolo úplne prirodzené, že sa nikomu nechcelo ísť domov a pri ohníku sme zdieľali a plynuli spoločne až do nočných hodín. Zima však neúprosne oddelila ľudí, ktorí neboli pripravení na strávenie noci na tomto energetickom mieste. A tak sa stalo, že hŕstka ľudí strávila aj noc na tomto mieste a východ slnka vítala spoločným cvičením Atma Kriya jógy.  

Ďakujem za požehnanie Majstrov, za ich láskavé vedenie, sprevádzanie a trpezlivosť. Ďakujem celej OM Healing rodine, Vaše rozžiarené tváre, láskavé slová a povzbudenie dávajú mojej činnosti zmysel. Ste zdrojom mojej sily a inšpirácie na ďalšie spoločné aktivity. 
S láskou a úctou Zuzana

Žádné komentáře: