čtvrtek 13. března 2014

Pozvánka na Maha OM Healing...

Jai Gurudev milí všichni, s radostí vám oznamujeme, že se  
v sobotu 5.4. 2014
chystá další
 
Maha OM Healing
 
a po něm setkání a satsang
s hostem Swamim Vishwaanashuyanandou

tentokrát na novém místě
Hostivice u Prahy
budova sokolovny, Jiráskova ulice 201

Pro ty, co pojedou autem, je možnost parkování přímo v areálu. Pro ty, co pojedou hromadnou dopravou, jsou zde informace k možným dopravním spojením:
vlak z Dejvic a Masarykova nádraží do Hostivice, vlak jede i o víkendu většinou po 30 minutách... další spojení je autobus 347 (z Motola, přes Vypich a Bílou horu do Hostivice) a bus 306 (ze Zličína)... také z Hradčanské jezdí několikrát denně příměstský spoj do Hostivice (přesné časy na www.idos.cz)

Doporučujeme vzít si malinko teplejší oblečení, sál je určen ke cvičení.

Na co se můžete těšit?

Samozřejmě na: 
společný  
OM Healing
který bude začínat ve 13.00

OM Healing je tisíce let stará skupinová technika léčení pomocí vibrace OM. Tato technika byla nyní navrácena prostřednictvím Swamiho Vishwanandy zpět do našeho světa. OM Healing pomáhá přinášet světlo a harmonii všem zůčastněným bytostem a zároveň též prostoru, v němž se koná... A protože láska, světlo a energie nemají omezení, skrze sílu záměru můžeme zaslat léčivou energii též místům, situacím či lidem, kteří nejsou přímo přítomni. Přijďte tedy pomoci společně nechat OM zaznít. 

OM Healingu je možno zúčastnit se zdarma. Nicméně je zapotřebí uhradit též nájem a náklady spojené s akcí, proto doporučujeme příspěvek ve výši 200,- korun 

Pokud jste koordinátory OM Healingu, přijďte prosím již na 11.30, na společné setkání a prodiskutování aktuálních věcí kolem OM Healingu :-), těšíme se na vás... 

Po společném velkém OM Healingu bude následovat:

SATSANG 
se Swamim Vishwaanashuyanandou 

Swami Vishwaanshuyanada je Swamim, který zastupuje zájmy Swamiho Vishwanandy v Čechách a několikrát nás zde již navštívil. Při satsangu můžeme společně s ním prodiskutovat otázky týkající se duchovní cesty. 
(Otázky můžete zaslat dopředu na mail: merhautova.tereza@centrum.cz)

Dále budeme také společně zpívat mantry a bhajany (vítány jsou bubínky, cinkátka a jiné nástroje které jsou vám milé, budeme rádi, když se připojíte). A pravděpodobně se můžete těšit i na puju – védský obřad k uctění Božství. 

Na místě bude možnost zakoupit si též knihy  a fotografie a další drobnosti v obchůdku. Mezi 17:30 a 18:30 bude přímo v místě možnost vegetariánského občerstvení. Předpokládaný konec veřejné části setkání je kolem 18:00. 

Pro všechny studenty zasvěcené do Atma Kriya Yogy, bude program pokračovat od 18.30 společným cvičením. Přítomna bude většina učitelů Atma Kriya Yogy, kteří působí v Čechách, můžeme tedy po cvičení společně prodiskutovat dotazy a nebo sdílet své postřehy. 

Přijměte prosím srdečné pozvání, těšíme se na vás všechny. 

Pro registrace nebo dotazy pište na: 
tosnarovaiva@centrum.cz nebo volejte: 723587143 

Shrnutí programu: 
11:3o - 12:45 - setkání s koordinátory OM Healingu 
13:00 - 15:00 - OM Healing 
15:00 - 17:30 - satsang se Swamim a zpěv manter 
17:30 - 18:30 -  možnost vegetariánského občerstvení 
18:30 - 20:15 - Atma Kriya Yoga - společné cvičení a sdílení zkušeností



Žádné komentáře: