pátek 14. února 2014

Velká Noc Šivy (Shivaratri 2014) se blíží...

„Co je Shivaratri? 
Ve skutečnosti, Shivaratri je, když zapomenete na svou mysl a necháte svou mysl spočívat pouze v Božství. To je to, co Shivaratri ve skutečnosti znamená - to vás povznáší a opravdu probouzí to, co je hluboko uvnitř vás." 

Sri Swami Vishwananda 

Rodina Bhakti Margy s radostí oznamuje, že oslavy Shivaratri se uskuteční ve Shree Peetha Nilaya během úplňku v noci 28. února. Modlitby, kirtany a tanec poběží po celou noc, do rána 1. března. Zveme všechny, aby se během této velmi zvláštní noci k nám připojili. 
Organizační tým událostí pracuje velmi tvrdě, aby se ujistil, že každý má během této akce pohodu. Pomohlo by jim vědět, kolik lidí se chystá zúčastnit, aby mohli podle toho plánovat přesněji. Pokud plánujete se zúčastnit, zaregistrujte se prosím na následujícím odkazu:

Je přáním Swamiho Vishwanandy, ujistit se, že každý, bez ohledu na to kdo je, dostane příležitost k oslavě Boha. Jak již bylo řečeno, vyzýváme ty, kteří jsou požehnáni, aby mohli darovat finanční příspěvek, aby tak v průběhu akce učinili. Pojďme všichni pracovat společně, abychom se ujistili, že naše rodina může zajistit dobře oslavu Boží slávy i do budoucnosti.
Děkujeme!

Žádné komentáře: