čtvrtek 1. října 2015

Sri Kripeshwarnath Mandir - krásný a prostorný nový chrám v srdci Shree Peetha Nilaya.

Po mnoho let je přáním Sri Swamiho Vishwanandy, aby byl tento chrám postaven. Stane se místem pro modlitby, zbožná setkávání, meditaci, probuzení, léčení, víru a sjednocení s Božstvím. Měl by vždy šířit čistou energii Božské lásky a být ztělesněním naší oddanosti pro radost celého světa.

Obřady a rituály jsou nesmírně důležité pro blaho a rozvoj tohoto světa, protože vytvářejí vibrace, které udržují a podporují energie přírody.
Sri Swami Vishwananda

Gurujiho vize
Guruji má jasnou představu o tom, jak by měl tento chrám vypadat. V současné době je prostor pro nový chrám ještě prázdný, ale některé části návrhu architektů jsou již hotové, a čeká se, až budou provedeny konstrukce. Následující obrázky ukazují, jak místo vypadá nyní, a jak krásné by mělo být podle Gurujiho představ...






Vaše jméno uvnitř chrámu
Jméno každého, kdo daruje příspěvek na nový chrám, bude vyryto na mramorovou deskou. Deska bude umístěna u nohou Božstev, do základů hlavního oltáře, a zůstane tam tak dlouho, dokud bude chrám existovat. Tímto způsobem bude část vás vždy u nohou Sti Sri Rádhy Krišny v chrámu, a podílet se na všech budoucích modlitbách k Božství.

Toto je tradiční způsob jak vyrovnat energie. Je to proto, abyste se na tom také podíleli. S jednou osobou je nemožné něco vybudovat. Chrám je tu pro každého. Pokud se na tom podílíte, budete tam vždy. Kdykoli se tam lidé modlí, ať si vzpomenete nebo ne, se základním kamenem, na který každý z vás přispěl, bude Boží požehnání vždy s vámi.
-
Sri Swami Vishwananda

Staňte se součástí chrámu
Jednoduchou a důležitou cestou, pokud chcete vytvořit pevné spojení mezi vámi a Sri Rádha Krišna chrámem ve Shree Peetha Nilaya, je ho finančně podporovat.
Božská Matka je tu pro všechny, kteří se zapojí, kopíruje to co jste dali a vrátí vám to zpět, dává vám své věčné požehnání.

Chrám je tu pro každého. Staňte se součástí, tím, že dáte váš dar, a společně to uskutečníme!
Sri Swami Vishwananda

Stav k 24. září 2015: 99 052 EUR z potřebných 2 500 000 EUR (od 621 dárců)

Finanční podpora Božstva
V případě, že je postaven chrám, musí být naplněn životem. Máte možnost sponzorovat jedno nebo více Božstev, které budou v chrámu umístěny. Od 500 EUR výše se můžete stát sponzorem. Jména všech sponzorů se také objeví na samostatné desce v chrámu, a během obřadu Prana Pratishta, kdy se Murti oživují Božskou energií, tam bude zmíněno vaše jméno.

Sri Swami Vishwananda již rozhodl, které Božské aspekty budou v chrámu umístěny:

Sri Rádha Krišna
Hanuman
Garuda
Narasimha
Chaitanya a Nityananda
Sri Ranganath
Tulsi Devi

Děkujeme vám za vaši velkorysost!

Více na: http://www.bhaktimarga.org/fundraising 
(v angličtině)

Žádné komentáře: