úterý 27. října 2015

Dopis všem oddaným...

JGD všem českým a slovenským oddaným
Velice rád oznamuji vám všem, že došlo ke jmenování zemského Swamiho /Country Swami/ pro Českou Republiku a Slovensko. Sri Swami Vishwananda a Mahavatar Babaji se rozhodli jmenovat Swamiho Vishwabaladharanandu (známého mnohým dříve jako Raghudas) na pozici zemského Swamiho pro tyto dvě země. Jmenování do takovéto pozice je dáno z důvodu kvalit a kapacit, které má, a jako takový má požehnání Mahavatara Babajího a Sri Swamiho Vishwanandy vést a dále rozvíjet práci Sri Swamiho Vishwanandy a rozvíjet Bhakti Margu v obou těchto zemích.

Během období Navaratri jsem měl čas, aby mohl předat Swamimu Vishwabaladharanandovi odpovědnost za chod obou zemí – České Republiky a Slovenska. V mé pozici jako jeden z 12 přímo jmenovaných Swami mám stále úlohu v podpoře Swamiho Vishwabaladharanandy v jeho práci při rozvoji Bhakti Margy, pomáhat a podporovat jej kdekoli a kdykoli to bude třeba. Swami Vishwabaladharananda bude mít od teď hlavní vedení a já budu přítomen a podporovat ho v případě potřeby.

Přeji si, abyste mu všichni dali vaši podporu, pomáhajíc mu dále rozvíjet BM v České Republice a pomáhali mu přinést Gurujiho poselství a misi do životů a srdcí lidí v Čechách i na Slovensku.

Mé požehnání a přání všeho nejlepšího směřuje ke Swamimu Vishwabaladharanandovi. Zatím jsme se radovali ze společné práce, a budu se nadále těšit na spolupráci s ním a budu dělat to nejlepší, abych ho podpořil v naší společné práci, přinášet Gurujiho lásku a poslání všem lidem v České Republice a na Slovensku.

V Gurujiho lásce
Swami Vishwaanashuyananda

Žádné komentáře: