sobota 11. května 2013

Atma Kriya Retreat.


Dovolujeme si vás pozvat na...

ATMA KRIYA RETREAT
V ROŽNOVĚ POD RADHOŠTEM S RIŠIM TULSIDASANANDOU
Termín:  12. - 16. června 2013
Retreat vede: Riši Tulsidasananda (SPN, USA)
Riši Tulsidasananda je dlouholetým žákem Swamiho Vishwanandy. V minulém roce mu Swami udělil titul Riši. Tulsidas po několik let vedl celý Atma Kriya Institut a je také hlavním učitelem Atma Kriye, odpovídajícím za zachování ryzosti učení a správnou výuku veškerých technik. 
Místo konání: Rožnov pod Radhoštem, Česká republika
Komu je retreat určen: Retreat je určen primárně všem praktikujícím Atma Kriyu z České a Slovenské republiky, ale vřele zveme i naše zahraniční přátele, kteří chtějí svou praxi prohloubit.
Jazyk: angličtina s českým překladem
 

Program:
„Atma Kriya do hloubky“: kurz pro pokročilé praktikující, s účelem prohloubit svou praxi. Dozvíte se mnohé věci, které nejsou součástí základního kurzu a které vám pomůžou zažít praxi na mnohem hlubší úrovni. Riši Tulsidasananda vám odpoví na veškeré vaše otázky spojené s praxí Atma Kriye, s technikami, s vašimi zkušenostmi a zážitky.
Kurz Muder dle Swamiho Vishwanandy II: kurz série 10 muder, předaných Swamim Vishwanandou k vyučování Rišim Tulsidasanandou. Mudry pomáhají balancovat energii uvnitř každého z nás, pomáhají nastolit rovnováhu 5 elementů v těle a každá také pomáhá svým specifickým způsobem rozpouštět naší karmu.
3-denní Babajiho Yagna a Kalash Puja: po 3 dny každé ráno zažijete starobylý védský ohňový obřad, zvaný Homa, který je součástí dalšího intenzivního obřadu, zvaného Kalash Puja. Při Kalash Puje se prostřednictvím tisíciletí opakovanými mantrami, přivolává vzývané Božství, v našem případě Babaji. Ti co už takový obřad absolvovali, vědí z vlastní zkušenosti, že pocit přítomnosti Babajiho je velmi intenzivní. Babajiho jsme pro tento retreat vybrali záměrně, protože je pro mnohé z nás naším Paramguruem – Guruem našeho Gurua Swamiho Vishwanandy a také zdrojem Atma Kriye.
Satsang na téma Swami Vishwananda: Tulsidasananda se s námi podělí o své zážitky se Swamim, kterých je požehnaně, a které, podané Tulsidasovým “americkým“ způsobem, určitě zasáhnou každého posluchače.
Tulsi–Satsang na téma „Tulsi“: kdo by mohl být lepším průvodcem, než Tulsidas (služebník Tulsi). Dozvíte se, co znamená Tulsi, historii, ale také praktické rady, jak ji pěstovat, jak se o ni starat, a mnohem více. Dozvíte se, co Tulsi do vašich domovů přináši :-) !
Zpěv bhajanů: společná oslava a vyjádření Lásky k Bohu prostřednictvím zpěvu. Chvilky mezi jednotlivými částmi programu si zpříjemníme společným zpěvem. Každého srdečně zveme, ať si s sebou přiveze jakýkoli hudební nástroj, ať má naše „kapela“ grády. :-) !
Společný výlet na Svatý Hostýn: nedaleko od Rožnova se nachází místo, kde se zjevila Panna Marie. Plánujeme na toto místo společný výlet. Součástí společně vycházky bude určitě takzvaný japa walk (džapa volk), neboli džapová chůze.


Technické Informace:
Ubytování – je k dispozici několik možností. Nedaleký penzion - jednoduché ubytování (vzdálený ca 300m od místa konání), za 250 CZK/noc. Nedaleký kemping – možnost bydlení ve vlastních stanech nebo v bungalovech, www.camproznov.cz. Kemping od 150/noc. Hotel Forman 3stars (200m), Hotel Energetik 4 stars (200m), pro případné zájemce zkusíme vyjednat co nejlepší cenu. Pro dvě dívky/paní nabízíme možnost ubytování v místě konání kurzu, za příspěvek 100 CZK/4EUR/noc, nutná částečná SEVA (výpomoc).
Strava – společné obědy a večeře, domácí vegetariánská kuchyně (příspěvek 75 CZK/3 EUR na jídlo).
Účastnický poplatek - je možno se zúčastnit celého programu nebo i jednotlivých dnů. Poplatek je 1500 CZK za účast na celém programu, za den 500 CZK.
Kontakt pro zájemce: Shivani, mobil +420 603 588 081, shivani@email.cz.

Počet mít je omezen, v případě zájmu se prosím hlaste co nejrychleji! 

Časový program: 
12.6. St: příjezd 12.00, oběd, přivítací sezení, společná praxe, bhajany
13.6. Čt: Yagna, Kalash Puja, Tulsi satsang, Atma Kriya do hloubky, společná praxe, bhajany
14.6. Pá: Yagna, Kalash Puja, Mudra kurz, Atma Kriya do hloubky, Satsang, zážitky se Swamim 
15.6. So: Yagna, společná praxe, výlet na Svatý Hostýn
16.6. Ne: společná praxe, závěrečné otázky a odpovědi, bhajany, oběd, odjezd

---


Žádné komentáře: