pátek 1. března 2013

Obraz Maha Lakshmi - Živé Světlo


Swarupini, česká oddaná Premavatara Swamiho Vishwanandy, byla požádána samotnou Maha Lakshmi aby pro mne (Swamini VishwaLakshmiAnandama) vytvořila tento Její obraz. Tato malba jako dar od Maha Lakshmi i jeho krása a velká dovednost malířky mě naplňují pokorou.

Když jsem v listopadu 2012 navštívila Čechy abych s tamějšími oddanými vykonala pro Premavatara Swamiho Vishwanandu nějakou práci, Swarupini mi ukázala tuto malbu v obrysech, s několika barvami na koruně. Když jsem se poprvé podívala na náčrt obrazu, vystoupila z oblasti srdce Maha Lakshmi nádherná „Hvězda ze zlatého světla“ a vstoupila do mého srdce. Viděla jsem to svým fyzickým zrakem. Toto „hvězdné světlo“ bylo provázeno milujícím a velmi hlubokým pocitem Boží Lásky, která zalila mé oči slzami oddanosti.

Když byla malba dokončena a já jsem viděla její fotografii, zeptala jsem se Swarupini co symbolizuje kailash (posvátná nádoba) za Maha Lakshmi. Vysvětlila mi, že Maha Lakshmi jí řekla, že by se mi to líbilo a že bych měla ráda kailash v oranžové „Swami barvě“. Je to pravda: Matka zná všechny své děti skrz naskrz a v každé chvíli!

Swamini Mohini, která byla s námi, když jsem poprvé spatřila započatou malbu, viděla také v obraze světlo. Obraz, který vidíte nahoře, je dokončen a Swarupini nechá vytisknout kopie pro ty, kteří se cítí osloveni a rádi by jednu získali (nevím přesně, ale možná, že v Bhakti shopu ve Shree Peetha Nilaya nebo od Art Institutu Bhakti margy nebo jinde).

Swamini VishwaLakshmiAnandama

V případě Vašeho zájmu můžete navázat kontakt se Swarupini na:

Žádné komentáře: