čtvrtek 30. září 2010

Atma Kriya Yoga kurz v Praze

„Atma Kriya je jednou z nejvýkonnějších a nejrychlejších cest, jak dosáhnout Jednoty s Božstvím skrze pozvednutí omezeného lidského vědomí ke kosmickému vědomí."  
                                            Mahavatár Babají

Milí přátelé, ve dnech 22.,23. a 24.10. 2010 proběhne v Praze výukový kurz velmi silné a v minulosti střežené meditační techniky, Babajího Atma Kriya jógy v Centru Sundari, na adrese Vratislavova 16, Praha 2  Vyšehrad. Kurz bude zahájen v pátek 22. října v 18 hodin transformační a léčebnou technikou Om Healing. Této techniky se mohou zdarma účastnit všichni zájemci, kteří do Centra Sundari přijdou. Poté bude krátká pauza na čaj a občerstvení, kdy Chaya (lektorka kurzu) řekne pár slov o technice Atma Kriya. Poté bude kurz pokračovat již s účastníky samotného kurzu. Během kurzu účastníci obdrží praktické i filozofické znalosti o Józe a Meditaci. Na závěr kurzu bude účastníkům předán tzv. Shaktipath, při kterém dochází k přenosu duchovní energie přímo od Mahavatára Babajího skrze učitele na žáka. Tato energie zažehne v žákovi  potřebnou jiskru pro rychlou, úspěšnou a bezpečnou duchovní praxi Atma Kriye. Shaktipath je v oblasti výuky jógy a meditace velmi výjimečný a jen málo učitelů jej může předávat. Těmto učitelům předal schopnost udělovat Shaktipath Swámí Vishwananda. Kurz bude ukončen v neděli 24. října v 17 hodin.

Lektorem bude učitelka atma kriya yogy z Německa, Chaya. Kurz bude probíhat v angličtině a bude zajištěn kvalitní překlad do českého jazyka.
Cena kurzu: 2000 Kč. V ceně kurzu budou zahrnuty doprovodné publikace k výuce. Platba v hotovosti na místě konání kurzu.
Je možné domluvit levné ubytování pro účastníky, kteří nebydlí v Praze.
Bližší informace, registrace na kurz a kontakt:
e-mail: kriya@seznam.cz , telefon: 602 297 883 , www.atmakriya.org

Všichni jsou na kurz Srdečně zváni ! :-)

Informace o lektorovi:



Chaya pochází z Německa. Narodila v roce 1973, po studiu ve městech Meinz, Freiburg a Darmstadt se usadila ve městě Darmstadt u Frankfurtu, kde žije a pracuje. Poté, co poznala Swámího Vishwanandu, se na jeho radu začala připravovat a studovat  jako učitelka jógy. Kromě toho působí i jako učitelka hatha jógy (tělesných jógových cvičení) a terapeut ayurvédy ve svém vlastním centru.




Žádné komentáře: