středa 1. září 2010

Daršan v našich srdcích...


Milí přátelé,

děkujeme jestě jednou za Vaši velkou důvěru a Váš zájem využít tu vzácnou příležitost a setkat se s naším milovaným duchovním mistrem, Šrí Swámím Vishwanandou v Praze, kde jsme všichni měli možnost přijmout jeho požehnání.

Když si vzpomenu na první daršany, které jsem navštívila, tak si znovu uvědomuji, jak bohatě obdarovaná jsem tehdy odcházela a zřetelně cítila, jaká milost tím vstoupila do mého života...Má duše, která věděla, co sama nevím, mě neomylně dovedla na místo, které jsem tak dlouho hledala, k bytosti mému srdci tak důvěrně známé...není třeba vyjadřovat slovy vděčnost, kterou znovu a znovu pociťuji při pohledu do Jeho očí. Nevím, jak dlouhá pouť to byla, asi velmi dlouhá. Hledání v času i prostoru skončilo v zatajení dechu, okamžiku, který již nezapomenu...

Možná, že jste též stále ještě plni dojmů z daršanu, možná, že byste rádi sdělili druhým, jak jste tento večer prožívali a jak na Vás zapůsobil, že byste rádi sdíleli pocity spolupřítomných v sále...prosíme, neostýchejte se a napište nám...možná, že Vaše srdce na to čeká..

Se srdečnými pozdravy

a láskou

Uma

Žádné komentáře: