středa 14. ledna 2015

Sri Swami Vishwananda odhaluje tajemství mantry OM Namo Narayanaya.

V poslední době nám i světu Sri Swami Vishwananda znovu opakovaně připomínal, jak je důležité zpívání jména Boha, a zejména také zpívání mahamantry OM NAMO NARAYANAYA.


Zpráva z twitteru z 6.1.2015...


Na konci sobotního daršanu, těsně před arati, měl Sri Swami Vishwananda krátkou, vysvětlující promluvu, k překvapení všech, neboť přestal dávat promluvy při daršanech ve Shree Peetha Nilaya koncem roku 2011.

Zeptal se:
Kolik z vás dělá japu každý den? (mnoho lidí ruku nezvedlo)
Jíte každý den? (smích)
Každého, kdo dělá japu s mantrou OM Namo Narayanaya každý den, by Mahavatar Babaji byl rád, kdybych naučil jedno tajemství této mantry. Jak můžete dosáhnout plného účinku z ní. 
A také, jak jsem dříve řekl, časy se mění, věci ve světě jsou těžší. Už jste to zaznamenali, ne? Jediná věc, která může přinést tomuto světu mír, je mantra "OM Namo Naryanaya", a když děláte každý den japu s OM Namo Naryanaya, tak vás naučím tuto mudru spojenou s mantrou, která usměrní mysl, pozvedne vaši srdeční energii a uvolní ji do světa, takže to zesílí mantru OM Namo Naryanaya ve vás, a pomůže také vně, přinést mír tomuto světu.

Potom naučil specielní mudru ty, kteří určitě, po dlouhou dobu, zpívali  každý den 16 kol maly, případně více, s OM Namo Narayanaya.
Ukázalo se, že to bylo jen velmi málo z přítomných - mnohem méně než zvednutých rukou - kdo tato kriteria splnil. Ti byli vybráni obdržet toto speciální požehnání ve prospěch světa.

Poznámka:
Ti, kteří jsou inspirováni více zpívat a vstoupit tak do bližšího vztahu s Božstvím, ve prospěch lidstva a svého vlastního duchovního povznesení, možná budou mít zájem dozvědět se více o Matra projektu, specielním 40 denním duchovním cvičení, při kterém se zpívá OM Namo Naryanaya
Je jednoduchým a účinným projektem  a byl mnohými ve světě dokončen, od té doby co byl poprvé uveden v roce 2012. Po úspěšném zakončení cvičení dostane člověk specielní náramek, který je požehnán Sri Swamim Vishwanandou, a který dále dotyčnému pomůže na jeho duchovní cestě. Pro více informací napiště krátký mail na: mantraproject@bhaktimarga.org

Poznámka pro naše čtenáře:  v České Republice se obracejte přímo na koordinátory tohoto projektu, o kterém jsme psali vícekrát i zde na blogu...

Žádné komentáře: