sobota 17. ledna 2015

"Dozo Yoroshiku Onegaishimasu" - Sri Swami Vishwananda dorazil do Japonska!

Jak jsme již zmínili, ve středu 14.ledna dorazil Sri Swami Vishwananda do Japonska, země, kterou chtěl již dlouho navštívit!


Spolu s Mirou, Tandavem Krishnou a Nikhilem přiletěl na letiště Tokio Haneda a byl uvítán Swamini Dayamati a některými dalšími oddanými, kteří byli rádi, že ho vidí.

Swami byl velmi nadšen, že je konečně v Japonsku, a místo nabízeného taxi raději jel do hotelu vlakem.


Na cestě viděl mnoho japonských lidí, nosících masku přes ústa, a chtěl vědět, proč tak činí. Není to jen proto, aby se chránili před nachlazením nebo možná nechytili virus, ale také k ochraně ostatních před jejich nemocí. Jak tak pokračoval vlakem, divil se, proč se Japonci neusmívají a řekl, že i při pohledu přímo na ně se neusmáli zpět... 

V nedávném tweetu vyprávěl o tom, jak je úsměv pro nás dobrý!

A don't cost anythings for the 1 who it but means a for the 1 who it, smile as its n keep u

"Smích nestojí nic toho kdo ho dává, ale znamená moc pro toho kdo ho obdrží, usmívejte se, protože to je zdarma a udržuje vás zdravé."

Poté, co přijel do hotelu, měl snídani s oddanými - napočítali jsme devět oddaných z 8 různých zemí! Čína, Nepál, Švýcarsko, Brazílie, Srbsko, Německo, USA a samozřejmě Japonsko!

Kontrolujíc halu před koncertem a daršanem...

Vstupenky na akci

Swami a Swamini Dayamati při interviu pro japonský magazín


It amazing the Shinto culture of Japan is so similar to Hinduism as we have devas for each purpose they have Kami spirit just different name

"Je to úžasné, šintoistická kultura Japonska je tak podobná hinduismu, tím, že máme Božstva pro každý účel, oni mají ducha Kami, jen odlišné jméno."

Zde je stránka této akce na facebooku, s podrobnostmi o koncertu a daršanu se Swamijim. Možná tam vyrazili i vaši přátelé v Tokiu :-).

Sri Swami Vishwananda's Darshan and Concert in Tokyo - happening tomorrow!

Žádné komentáře: