úterý 27. ledna 2015

Jai Gurudev drahá rodino Bhakti Margy, oddaní a přátelé,
jak již možná víte, náš drahý bratr, kamarád a koordinátor Bhakti Margy u nás, Jagadishen, odešel. 
Odešel z tohoto pozemského světa nedlouho potom, co si užil společné chvíle radosti s námi, naslouchajíc vyprávění o jeho nejdražším Guruovi, zanechávajíc velkou trhlinu v mnoha směrech a v mnoha srdcích, jako hlava naší Bhakti Margy, ale také jako otec rodiny a šéf velké firmy.


Dnes v 18 hodin si jej obřadem ve Shree Peetha Nilaya připomenou jako veselého, oddaného a pokorného člověka, vždy s úsměvem na tváři, vnášejícího radost těm kolem. Vzpomeňte na něj a propojte se v srdci s námi všemi...
Kéž přináší tuto radost kdekoli nyní je a v budoucnu bude, vědom si, že Guruji jej vede. V tomto světě bude skutečně chybět.


Swami k tomu na twitteru napsal: 
"Dearest Jagadishen is born in vaikunta he attain the feet of the Lord on this auspicious day of Sri advaithacharya feast day"
(Nejdražší Jagadishen se zrodil ve Vaiukuntě, dosáhl nohou Pána v tento slibný den svátku Sri advaithacharya)

Tuto sobotu, ve 13 hodin, mu ve velké síni Strašnického krematoria v Praze půjdeme zazpívat pár jeho oblíbených bhajanů. Rádi bychom mu jménem všech oddaných Swamiho Vishwanandy a Bhakti Margy Czech věnovali jako poděkování velkou kytici, vyjádřující díky za vše co pro šíření Swamiho mise zde vykonal. Je to i Gurujiho přáním.
Pokud se budete chtít podílet příspěvkem, kontaktujte prosím Natarani na tel.: 733798649 nebo přímo na místě.

S láskou děkujeme,
jménem BM Czech, z.s.
Rohini

Žádné komentáře: