úterý 26. listopadu 2013

Daršan v Assamu v Indii!

Sri Swami Vishwananda dával 20. listopadu poprvé daršan v Assamu!

Oblast označená červeně je Assam.

Swamiji byl pozván Deepem, indickým oddaným žijícím v Německu a knězem ve Shree Peetha Nilaya, aby navštívil jeho domovský stát, jemuž tím Swamiji právě prokázal laskavost.

Deep vyzvedl Swamijiho na letišti.

Den předtím než se daršan uskutečnil, poskytl Swamiji rozhovor místní assamské televizní zpravodajské stanici do programu, který byl vysílán později ten samý večer. Rozhovor se Swamijim obsáhl plných 30 minut záznamu ve večerním vysílacím čase a ti kteří ho viděli, říkali, že to bylo skvělé!



Daršan sám o sobě byl velmi dobře připraven a všichni oddaní a shromáždění účastníci čekali trpělivě na Swamijiho příchod.


Zde vidíte Deepa a Pramoda na podiu, pověřené uvítacím zahajovacím proslovem a zmiňující jeden nebo dva příběhy a zážitky s Gurujim...


Až konečně dorazil a začal krásně zpívat, povzbuzujíc všechny, aby se  k bhajanům připojili!


Daršan trval několik hodin a všichni ti kteří přišli a obdrželi jeho požehnání, mluvili o oddanosti a lásce, kterou díky Swamijimu zažívali. Všichni Swamiho žádali, aby je, až bude příště v Indii, navštívil znovu, a mnozí cítili při svém prvním setkáním se Sri Swamim Vishwanandou nevysvětlitelné dojetí.


Zde je tedy několik dalších obrázků a dojmů z prvního z mnoha daršanů, které se, doufejme, v Assamu uskuteční.
Jai Gurudev!






Žádné komentáře: