pondělí 21. října 2013

Lexus na prodej v aukci.

   
S těžkým srdcem se musíme rozloučit s autem, v němž Swamiji v minulých letech podnikal nejen své soukromé výlety.


Pritala koupil Lexus CS 430 v roce 2001 a od té doby v něm Swamiji nacestoval přes 250 000 kilometrů, přes Francii, Španělsko, Švýcarsko, Itálii, Německo, Anglii, Rakousko. Často také auto sám řídil.
Swamiji v tomto autě četl, spal, jedl a pil, volal, huboval, smál se, modlil se za vás a meditoval. Zjevila se mu tam Božská Matka a nevíme koho jiného tam ještě potkal - mluvil o tom, pokud vůbec, s Pritalou a ten si to nechal pro sebe.

Vůz nyní posloužil svému účelu, má najeto více než 380 000 km, a musí vytvořit prostor pro další auto (Škoda). Pro financování nového (použitého) auta, vzešel nápad prodat Lexus jako "památku" za nejvyšší nabídku.

Specifikace: Lexus 430 xls, najeto: 387 614 km (včetně nejméně 250 000 se Swamijim), 8 pneumatik (letní a zimní), spousta doplňků jako jsou vyhřívané kožené sedačky, navigace, masážní sedadla a veškeré další doplňky, které si umíte představit.

Vůz je registrován, je připraven, ale neměl by být používán jako každodenní zboží. Možná jako meditační prostor nebo pro jiné zvláštní okamžiky / výlety.

Aukce začne na 4000 € a potrvá do 31.12.2013 do 24:00. Prosím, pošlete svou nabídku na:
lexus@bhaktimarga.org
(e-mail půjde na Swamiho Kurua a Drishti, jeden z nich vám odpoví)

Aktuální nabídku si můžete prohlédnout na stránkách Bhakti Margy.


Zde se Swamiji dívá, zda nezapomněl nějaké osobní věci v přihrádce...




Žádné komentáře: