neděle 13. května 2012

Dopis od Mahavatara Babajiho

Možná jste slyšeli, že mám skupinu žáků, kteří jsou se mnou v Indii, v Himalájích. Je to pravda. Mnoho mudrců, rišiů a jogínů, kteří žijí v Himalájích, udržuje energii pro zachování života na této planetě prostřednictvím svých meditací a lásky k lidstvu. Tak je to s mými žáky.
Slyšeli jste o tamním Údolí květin. To je místo, které má určitý energetický vír, který je těmito jogíny a rišii udržován stabilním v průběhu staletí. Lidé z celého světa přicházejí na toto místo na poutě. Pokaždé ti kteří procházejí Údolím květin, cítí tuto energii, a to může pomoci změnit jejich vlastní energii do vyšší vibrace, když se s ní sladí. Je mnoho způsobů jak jogíni v Himálajích pomáhají lidstvu na jeho duchovní cestě do Království Božího uvnitř.
Ať jste kdekoliv ve světě, můžete naladit sami sebe do této užitečné energie z Himálají, když děláte Atma Kriya jógu kterou učí Svami Vishwananda. Jsem s vámi pokaždé když cvičíte vaší Atma Kriya Jógu, stejně jako Swami Vishwananda. Navrhuji vám dnes využít této příležitosti k dosažení toho, čeho jste přišli do těla dosáhnout, Božství, využít všech postředků Božských míst, které jsou před vámi na vaší životní cestě.

Mahavatar Babaji,
Mistr celého lidstva



Kontakty na české učitele Atma Kriya Jogy a termíny nejbližších kurzů naleznete na našem blogu v horní části, pod samostatným odkazem: AK - ČEŠTÍ UČITELÉ ATMA KRIYE - Termíny kurzů

Žádné komentáře: