středa 25. května 2011

Video: Om Healing za přítomnosti Mistrů

Drazí přátelé,
milovníci sezení ve skupinách Om Healingu, jsme velmi šťastní, že zde můžeme pro vás uveřejnit dvě verze videa z prvního velkého pražského setkání v tomto roce, která zpracoval Karel Forejt.

Jak všichni víte, zahajujeme sezení mantrami - modlitbami k Mistrům, kteří nám tuto léčivou metodu darovali, abychom vyjádřili naši vděčnost a lásku a přizvali je k nám.
Často potom cítíme Jejich přítomnost a doprovod při celém sezení...nebo i později:-)

Z obou videí zde ukládáme nejdříve to kratší a rádi bychom přitom upozornili na neobyčejný úkaz v průběhu dění - jedinečný projev Světla, které nám úchvatně odhaluje svou přítomnost:
Podíváte-li se na sedící ve vnitřním kruhu, spatříte po pravé straně během modliteb tři záblesky.
Dívejte se prosím pozorně na sepjaté ruce ženy (Swarupini) sedící na židli. Na prostředníčku pravé ruky nosí prstýnek, který pro ni materializoval Sri Swami Vishwananda.

Při mantře "OM SRI SWAMI VISHWANANDAYA NAMAHA" vychází z prstenu dvojitý tyrkysový záblesk a při mantře "OM SRI MAHAVATAR BABAJI NAMAHA" zlato-oranžový...



Swarupini, které se při zážitku z videa tajil dech stejně jako nám všem, poskytla posléze pohled na svůj prsten "zblízka".
Jejím hlavním zájmem je, "aby to všem jen a jen prospělo..."
A dodává: "Vždyť ten Swámí a Babají to je samá láska a opravdu jsem si jistá, že nás milují tak hluboce, že jsou s námi kdykoli se na ně upřímně obrátíme, byť bychom žádné prstýnky na rukou neměli..."

Děkujeme za tuto nádhernou dokumentaci a přejeme vám všem ještě mnoho takových krásných a požehnaných setkání pod ochranou a za přímého působení Mistrů.

(A toto je delší verze videa: http://www.youtube.com/watch?v=55ENikoSm_M)

Žádné komentáře: