sobota 19. prosince 2009

Vánoční přání

Milí přátelé,

dovolte, abych Vám jménem autorů tohoto blogu popřála co nejsrdečněji krásné a požehnané Vánoční svátky plné pohody a míru, hodně štěstí a zdraví do Nového roku. Budiž nám všem dopřáno, aby naše srdce nalezla odpověď na naše otázky i snažení v našich životech a pochopit v hloubi duše jak mocnou silou je Láska. Jsme šťastni při pomyšlení, že naše touha obeznámit naše čtenáře s přítomností, posláním a působením duchovního mistra Šrí Swámího Vishwanandy, nabývá postupně konkrétního tvaru.

Věříme a doufáme, že z těchto malých příspěvků, které naleznete na našich stránkách, zavane něco jako pozvání. Pozvání k tomu, abychom uvěřili našemu vlastnímu srdci. Naší radosti, naději i lásce.

Tomu, že jsme tu proto, abychom vnímali a vyzařovali Světlo, které na to čeká.

Pokud máte to přání poslat vlastní příspěvek o svých zážitcích a zkušenostech z Vašeho setkání se Swámím Vishwanandou, učiňte tak prosím na adresu: uma@bhaktimarga.org

Uvítáme též Vaše komentáře, které můžete psát po kliknutí přímo do okýnka pod články.

NECHŤ JSOU ŠŤASTNÉ VŠECH SVĚTŮ BYTOSTI

1 komentář:

Eva řekl(a)...

Děkuji všem z celého srdce. Už hodně dlouho si dávám ráno teplou vodu s čerstvě vymačkanou citronovou šťávou, říkám tomu vyprošťováček. Tělo se pak rozzáří.
Teď, co jsem objevily tyhle stránky, si během dne čtu vždy nové i starší příspěvky, a mé srdce jásá, je to takové duševní vyproštění....
Ne vždy se jeví den krásný,ne vždy slyším své srdce,ale po přečtení pár řádku, jako by se rozjasnilo.
Díky Vám, už své dny prožívám vždy v srdci a nejsou šedé.....