středa 21. září 2016

Daršan Paramahamsy Vishwanandy v Praze a nové knihy v českém jazyce

Džai Gurudév,
do návštěvy Paramahamsy Vishwanandy v Praze zbývají již jen dva dny. Na Daršanu bude první příležitost k zakoupení dvou knih nově vyšlých v českém jazyce. 
 
První knihou je posvátná kniha Šrí Gurugíta s komentáři našeho milovaného Gurudžího Paramahamsy Šrí Svámího Vishwanandy, která přináší hluboké poznání a umožňuje pochopení významu a hloubky vztahu mezi Guruem a jeho žákem. Lze jí chápat jako jakýsi návod pro realizaci Božství, který nám předává Pán Šiva, jenž je sám nejvyšším oddaným svého Gurua, samotného Pána Nárájany. 
V předmluvě této vzácné knihy Svámí Vishwabaladharananda říká: „Právě komentáře k těmto svatým písmům nám umožňují, aby se do našich srdcí tato kniha zapsala. Aby se pro nás stala transformačním, živým vodítkem na naší duchovní cestě a pochopením posvátného vztahu mezi Guruem a jeho žákem.“

Druhou knihou je Rozkvět srdce, ve které sdílí příbuzní, přátelé a oddaní z různých zemí své neobyčejné osobní zážitky s Paramahamsou Šrí Svámím Vishwanandou. Ve svých příbězích přibližují čtenáři jakým způsobem se změnil jejich život po setkání s Paramahamsou Vishwanandou. Tyto příběhy nám poodhalují jeho srdečnou, pokornou a hravou osobnost a velmi praktický a přímý způsob jednání s lidmi. Pro něj je Bůh v každém člověku, v každé věci a na každém místě. Pokud se člověk dívá na svět jeho očima, vidí ho úplně jinak. Díky těmto jedinečným okamžikům, které s námi jeho rodina a oddaní sdílí, již nikdy nebudete vnímat „běžný život“ stejným způsobem. 
Více informací ke knize naleznete na: https://www.facebook.com/RozkvetSrdce/?ref=bookmarks

Po Daršanu si bude možno obě knihy objednat přes internetový obchod www.bhaktishop.cz

Žádné komentáře: