neděle 21. října 2012

Zavřete oči, sestupte dovnitř vašeho srdce a prociťte to.

Nenechávejte svět aby vás trápil.
Chcete osvobození?
Zesilte to ve své mysli, zesilte to hluboko ve svém srdci. Nechte to dojít vnějšího naplnění. Jste toto světlo. A všichni můžete splynout znovu s tímto světlem. Musíte to velmi chtít, velmi silně. Musí to být nejdůležitější věc ve vašem životě. Existuje mnoho božských vtělení. Všichni přicházejí, všichni učí, všichni odcházejí. Lidé v různých časech to přijímali svým vlastním způsobem. Ale právě teď žijeme v takovém věku, že je velmi snadné dosáhnout seberealizace.
Jen potřebujeme být sami jednoduchými. Jednoduchými v mysli. Když řeknu jednoduchý, myslím prostě milovat! Milovat bezpodmínečně. Tato láska, kterou máte uvnitř vás, je zdrojem všech věcí, nechte jí tedy plynout. Nesnažte se to zastavit, nestavte kolem ní žádnou překážku. Nyní jste obklopeni bariérou. Jak dlouho mohou tyto překážky zadržet tuto lásku? Jednoho dne přeteče. Tak ať přeteče, nechte ji plynout právě teď. Ale na konci života budete stejně říkat, "Oh, měl jsem toho udělal mnohem víc. Ztratil jsem celý svůj život běháním za věcmi, které jsou omezené…"
Zavřete oči, sestupte do vašeho srdce a prociťte tu úplnost. Pociťte svou jedinečnost. A tato jedinečnost jste Vy. Tato jedinečnost je, kým opravdu jste. Bez jakéhokoli egoismu. Koncentrujte se na tuto jedinečnosti ve vás - na tuto velkou lásku, která vychází z vašeho srdce… prochází každou buňkou vašeho těla…  zkuste ji odrážet ven.

Není to krásné vidět každého člověka jako tělo plné světla?

Žádné komentáře: