sobota 30. června 2012

Když list spadne do řeky...

Když list spadne do řeky, myslíte si, že list ví kam ho tok řeky zanese? Ne, pouze plave! Vítr fouká na list. Stejným způsobem musíme být v Božích rukou. Musíme být soustředěni v našem srdci tak, že cokoli naše srdce udělá, jen se otevřeme a necháme unášet.
Život není jen přímka. Jeho linie bude jistě stoupat nahoru a klesat dolů. Někdy se dostanete dolů. Ale to je jen vlastní hra.

Jako ve hře, chcete-li stoupat a stoupat, můžete. Ale na této cestě - pokud stále půjdete dolů - poznáte, že je tu Boží ruka, která vás vytáhne! I když klesáte, držte se této ruky a nechte ji vytáhnout vás nahoru. Uvidíte, jak je ta ruka velká. Bude vás tahat ještě výš než jste byli předtím. Stejně jako se říká o dětech - dáte jim kousíček prstu a snaží se dostat celou ruku nebo si přitáhnout celou paži. Stejné je to s Bohem. V okamžiku, kdy k Němu vztáhnete ruku, vytáhne vás výš. Záleží jen na vaší snaze mu tu ruku podat.

Poslední dva dny jsem slyšel: "Ano, ano, ano!" Bylo to nádherné. Božství opravdu baví to "ano". Ale to "ano" nesmí být zvenku. Musíte být pravdiví sami k sobě. Ne kvůli mně, ani nikomu kolem vás, ale pro sebe si musíte říct "ano". A v okamžiku, kdy to "ano" je bez pochybností, bez "ale" - co se stane? Uvidíte Božskou ruku Pána jak vás táhne výš. A budete si užívat tuto blaženost. Užijete si tuto Božskou lásku v každém okamžiku. A to je to, co hledáte.

Žádné komentáře: