pondělí 16. dubna 2012

Víra a síla vůle - pokračování

Co se týče pozitivity, když se na to podíváte oběma směry - dal jsem vám dva příklady. Nechci uvádět jména, ale v těchto dvou případech, z nichž jeden je negativní a jeden pozitivní, co je dělá schopnými opravdu změnit svět? Je to ohromující! Oba dva jsou ohromující. Je to proto, že měli plnou důvěru v to co chtěli. V obou případech si každý z nich myslel že dělá dobře, ale intenzita toho jak moc věřili v to co dělají, to je to co přineslo změnu. Tato intenzita je přítomna v každém z nás, ale místo aby nás činila více a více pozitivními a věřícími v sebe nebo nám dodala větší sílu v našich záměrech, co uděláme? Staneme se slabými. Samozřejmě, když se člověk stane slabým, nemůže očekávat, že to co je kolem něj bude jiné. Je to jako s vlastním tělem – ublíží-li si ruka, nemá to vliv na celé tělo? Má! Cítíš tu bolest všude. Stává se to handicapem, takže nemůžete použít ruku, protože to bolí. Stejně tak si představte že se stanete pozitivními, jak moc to prospěje Matce Zemi, jak moc to prospěje Prakrti, Matce přírodě! Vaše pozitivita může ovlivnit všechno. Ćlověk ovlivňuje především sebe - ovlivňuje mysl, tělo, duši. Tím ovlivňuje své okolí, a okolí bude také ovlivňovat přírodu, a příroda bude u sebe vytvářet rovnováhu.
Je to jednoduché! Ano, můžu říct, je to jednoduché. Teď mnozí řeknou "No, vám se to snadno řekne že je to tak jednoduché!" Jak jsem řekl, konáme všichni společně.
Chceme mír v tomto světě, chceme mír v sobě, chceme být šťastní, chceme aby svět byl šťastný, tak pak se musíme změnit.
Nikdo nemůže změnit nás, jen my sami můžeme změnit sebe. Nelze to tím když řeknu aby jste se změnili. Ne, pouze tehdy, když vy sami si řeknete: "Chci se změnit" s intenzitou, s plnou vírou v sebe, pak se změníte. Změníte-li se, bude to mít vliv na vaše okolí. To bude mít vliv na vás, bude to měnit vás.

Žádné komentáře: