neděle 8. ledna 2012

Velkolepá noc

V minulé noci po dlouhém darshanu nastal v centru klid a všichni spali. Ale Guruji měl jiný nápad. Přibližně ve 3 hod. ráno šel s malou skupinou oddaných za zpěvu a bubnování po schodech a chodbách ve Shree Peetha Nilaya a vzbudil všechny, hosty a obyvatele a všichni s ním zpívali "Rama Krishna Hari".

Zpívalo se mnoho bhajanů a vznikla extatická atmosféra, natolik, že Guruji vstoupil do vyššího vědomí. Všichni jasně cítili, že byl v hlubokém tranzu!

Když se zase pomalu vrátil, prosil nás všechny, abychom vytvořili velký kruh. Na jeho pokyn byla přinesena mísa s vodou a hlínou a postavena do středu kruhu.

Měli jsme zpívat jméno Rámy a směrovat jeho sílu do mísy. Guruji řekl, že to změní karmu Země.
Po nějakém čase řekl Guruji, že tu byl Lord Hanuman a požehnal vodu v míse - a že ji máme každému dát a rozdělit na celém světě do všech řek, jezer a moří. Tato voda obsahuje velkou léčivou sílu, která pomůže Matce Zemi rozpustit její karmu.

"Rád bych, abyste všichni odnesli něco z té vody a dali ji do všech řek. I když by to byla jen kapka. Můžete ji libovolně zředit, má pořád tu schopnost vytvořit pozitivitu v tomto světě. Tak ji rozneste, jak nejdál můžete!"

Guruji dále vysvětlil, že ta voda je způsobilá k pomoci mnohým způsobem, i v léčení nemocí.

Ve všech tvářích bylo vidět tolik radosti. Bylo už 6 hodin ráno, když se skupina postupně rozcházela, ale všichni budou na tuto velkolepou noc s Gurujim ještě dlouho vzpomínat.

Bhakti Marga

Žádné komentáře: