čtvrtek 5. ledna 2012

4. československý Maha OM healing

Rádi bychom Vás pozvali na
4. československý Maha OM healing.

Setkání, jež bychom rádi věnovali Cestě, na které se všichni nacházíme. Na cestě z mysli do Srdce. Cestě k našemu pravému Já. Již víme, že společná modlitba a vzájemná podpora je o to silnější. Tak i letos, bychom vás rádi pozvali ke společnému setkání, praktikování, zpívání, radování ...a bytí.


Také tentokrát budeme moci přivítat vzácného hosta, Swami Vishwakurunandhananandu (zkráceně Kuru), mnicha a duchovního učitele se švýcarsko-řeckými kořeny. Kuru žije a pracuje v hlavním ášrámu Šrí Swámího Vishwanandy - Shree Peetha Nilaya - v Německu a pravidelně cestuje do evropských zemí, aby sdílel východní i zapadní učení svého duchovního mistra.
V září 2011 Swámí Vishwakurunandhanananda začal nový mezinárodní projekt zvaný "mantra projekt". Jeho cílem je inspirovat lidi všech možných cest k praxi zpívání či recitování manter nebo Božích jmen. Tato mocná technika je považována všemi dávnými tradicemi jako nejjednodušší a zároveň nejefektivnější způsob dosažení Sebe-realizace, obzvláště v době, ve které žijeme nyní.


Na programu bude OM healing, zpívání manter a jistě i nějaké překvapení…
Společnými silami s požehnáním Šrí Swámího Vishwanandy a Mahavatara Babajiho podpoříme léčivým OM Matku Zemi a necháme jej skrze nás plynout do celého světa k Srdci všech lidí.


Rádi bychom Vás pozvali ke společnému praktikování Atma krija jógy od 13:00 hodin. Budete li se chtít zúčastnit, připište, prosím, poznámku k přihlášení.



PRAHA
4.2.2012
DDM, Slezská 21, Praha2
14:30-19:30
Vstupné: 250,- ( platí se na místě)

Přihlášení a informace:
Tereza Bhagesri


Žádné komentáře: