úterý 3. ledna 2012

Společné cvičení Atma Kriye na celém světě

Milí přátelé Atma Kriye,

mnozí z nás jsou motivováni k novým předsevzetím udělat něco pozitivního pro nás a pro celý svět. Swami Vishwananda zdůraznil, jak moc náš svět potřebuje lidi, kteří svá dobrá předsevzetí uvedou v praxi. Lidstvo má příležitost vést šťastný a klidný život a každý z nás může v tomto pozemském životě uskutečnit Lásku a a svou Podstatu – když se k tomu vědomě rozhodne.

Swami nám připomíná slova Ježíše Krista:

Kde jsou dva, nebo tři v Mém jménu pospolu, tam jsem s nimi“.

Navrhuje nám, abychom to uskutečnili tak, že budeme společně cvičit Atma Kriyi. Pakliže se vědomě naladíme na Božské vibrace, vznikne velká síla. Tím může být tato energie v nás i v celém světě pevněji zakotvena. A bude to kultivovat větší jednotu všech žáků Atma Kriye.

Swami Vishwananda nám doporučil, abychom v sobotu mezi 6:00 a 7:00 hod. společně cvičili Atma Kriyi - každý tam, kde se právě nachází, každý ve své časové zóně.

Můžete začít jedním kolečkem džapy. I když by jste spolupracovali pouhých 10 minut, je to už hodně. Potom můžete, zcela podle vašeho přání pokračovat jednou z dalších technik. Velmi brzy si budete vědomi kolektivní síly, která vám pomůže vyvinout jistotu a rozhodnost na vaší duchovní cestě.

Pamatujte si, že nejsme nikdy sami, když cvičíme. Máme vždy podporu Mahavatára Babajiho a Sri Swamiho Vishwanandy. A teď, když budeme v 6:00 hod. ráno cvičit, můžeme se navíc napojit na stovky a doufejme, že brzy na tisíce a tisíce srdcí plných lásky po celém světe. Společně můžeme skutečně udělat ve světě velkou změnu!

Byli bychom rádi, když byste se k nám pokud možno často připojili. Sejdeme se každou sobotu ráno. Naplňte toto předsevzetí a přineste pozitivní změnu do světa. Naše pospolitost nás posílí.


S láskou

Sri Swami Vishwananda a Atma Kriya Institut

Am Geißberg 4

65321 Heidenrod- Springen, Germany

www.atmakriya.org

Žádné komentáře: