pátek 27. ledna 2012

Překvapení pro Swamiho -"Vzali jsme všechny !"

Včera večer se Swami Viswananda vracel ze svého pobytu na Mauriciu zpět do Německa, oddaní rezidenti ze Shree Peetha Nilaya mu připravili nečekané přivítání na letišti, zde je popis toho co se na místě událo...


Některé z nás napadlo že by bylo pěkné když pojedeme všichni společně a vyzvedneme Swamiho na letišti. Tak jsme začali počítat lidi, auta která potřebujeme, kolik by to stálo...
Dalším nápadem bylo pronajmout si autobus...Každý zaplatí 5 EUR a na zpáteční cestě bude Swamiji sedět s námi. Nádherné !
Všichni jsme šli o něco dříve na modlitby do Templu - o trochu zkrácené, a pak rychle spěchali do autobusu na frankfurtské letiště.
Byli jsme všichni velmi nadšeni a naše srdce byla plná radosti ! To bude překvapení pro Swamiho !

V autobuse jsme provedli modlitby k Narasimhovi a Hanumanovi - Narasimha Prayer a Hanuman Chalisa a zpívali nějaké Guru - Bhajany a na letiště dorazili včas, Swamiho letadlo v tu samou dobu přistálo.

Tady čekáme a samozřejmě zpíváme Bhajany jeden za druhým a cestující se diví...

A konečně ! Swami je tu !

Byl velmi šťastný a my také !

Později v autobuse nám děkoval za to srdečné přivítání, za všechnu tu lásku kterou cítil, a tak přilétajíc do toho chladného počasí v Německu, teplo našich srdcí ho učinilo velmi šťastným že je tu !

I naše srdce se radují - Swamiji vítej zpět !

Žádné komentáře: