sobota 2. července 2011

Kurz malování ikon

Jaahnvi: Ikona Matky Marie s Ježíškem v pravoslavné kapli v Centru Springen

Milí,


máme pro Vás jednu krásnou neobvyklou nabídku. V termínu 12.-14. srpna se v ateliéru v ašrámu ve Springen bude konat Kurz malování ikon. Od pátku do neděle nás Jaahnvi a Uma jako asistentka povedou, abychom si dokázali namalovat a odvézt jednu svou vlastní menší ikonku, což je moc krásné :-). Naučíme se to potřebné, abychom si kdykoli mohli stvořit nějakou další ikonku už třeba i sami později doma. Kurz byl vypsán přímo pro českou skupinku, což ho činí ještě vyjímečnějším. Překlad bude zajištěn a i mezi sebou si budeme všichni rozumět :-). Cena samotného kurzu (jsou v ní zahrnuty náklady na pomůcky a kurzovné) je 165,- euro.

Po celou dobu si budeme moci užít nádherné atmosféry ašrámu. Deset účastníků má možnost být taktéž v ašrámu během kurzu ubytováno za 25,- 35,- euro na den. (V ceně je jednodení strava a ubytování.)

Detaily k dopravě na kurz a zpět se ještě dolaďují a budou účastníkům včas sděleny. Počítejte prosím tedy ještě s nějakými náklady nutnými k pokrytí cesty.

K plnému obsazení kurzu (max 12 lidí) zbývá ještě několik posledních volných míst. Má-li někdo z Vás zájem se k nám přidat, nebo jen se na něco ještě více zeptat, můžete využít mého mailu: tosnarovaiva@centrum.cz, nebo zavolat na 315694123.


Uma: Ikona sv. Jana Křtitele v pravoslavné kapli v Centru Springen



Swarupini/Č.R.

Žádné komentáře: