úterý 2. února 2016

Nový séva program: "Serve & Stay".

Džai Gurudév,
rádi bychom vás informovali o výjimečné příležitosti pobýt v ášramu Shree Peetha Nilaya v rámci nového séva programu „Serve & Stay“.
* „Serve & Stay“ program je určen pro šikovné lidi, kteří v rámci krátkého období mohou v různých oblastech pomoci v ášramu Shree Peetha Nilaya.
* Pokud budete do programu vybráni, Shree Peetha Nilaya vám uhradí náklady za ubytování a stravu v Centru. Každý si bude hradit pouze cestovní náklady spojené s cestou do a z ášramu.
* Délka pobytu závisí na konkrétní práci, nicméně nebude přesahovat 1 měsíc.

První příležitost pro zájemce o program „Serve and Stay“ oznámila nyní kuchyň v SPN:
Hledáme 4 lidi (muže nebo ženy), kteří by nám vypomohli v kuchyni během týdne Šivarátri, 3. - 9. března 2016.
Tato pomoc běžně zahrnuje kromě přípravy standardních jídel do jídelny také přípravu koláčů a rychlého občerstvení pro Bhajan Café a pomoc s přípravou prasádamu pro Šivarátri. Zkušenosti s přípravou sladkostí jsou výhodou, nikoli však podmínkou. Zásadním požadavkem je schopnost zvládnutí dlouhé pracovní doby, běžně 10-15 hodin denně.
Pokud se chcete zúčastnit tohoto séva programu v kuchyni, prosím, zašlete email na: 
Bhagyshri@bhaktimarga.org
Do předmětu uveďte: „Shivaratri serve and stay“.
Žádost v angličtině nebo v němčině by měla obsahovat: jméno / věk / pohlaví / krátký životopis, schopnosti, které vnímáte jako užitečné zmínit a důvody, proč se hlásíte na krátkodobou sévu do SPN.
Pokud budete vybráni, po dobu trvání vašeho pobytu budete mít ubytování a jídlo plně hrazeno ze Shree Peetha Nilaya. Prosím, mějte na paměti, že pro získání této pozice je nezbytně nutné mít zdravotní pojištění platné v rámci Evropy.
Žádosti můžete zasílat na zmíněnou adresu do 10. února 2016. Do 12. února 2016 vás informujeme o tom, zda jste byli vybráni či nikoli.
S díky
kuchařský tým SPN


Pokud se rozhodnete na tento séva program přihlásit, informujte kontaktní osobu pro sévu z týmu české Bhakti Margy na emailu: lafia@seznam.cz 
nebo tel.: +420 603 564 231, zde se můžete dozvědět další informace a případně vám pomůžeme s podáním žádosti.
S láskou
český tým Bhakti Margy

Žádné komentáře: