úterý 9. února 2016

Mezinárodní Atma Kriya Yoga Retreat v SPN.


V dávných dobách jogíni obdrželi božské inspirace prostřednictvím spojení s Bohem v přírodě. Shree Peetha Nilaya je takové místo. "
Šrí Svámí Vishwananda


Každoroční mezinárodní "Atma Kriya ® Yoga" Retreat se uskuteční ve Shree Peetha Nilaya v termínu od
25. června do 2. července 2016.
Je to příležitost pro vás, prohloubit svou praxi Atma Kriya Jógy, a zúčastnit se nejrůznějších workshopů, které vám dají mnohem silnější základ v bhakti, s možností otevřít vaše vědomí a posílit vaši duchovní cestu.
Nenechte si ujít příležitost plně využít daru, který nám Šrí Svámí Vishwananda dal v podobě Atma Kriya Jógy. Podílet se na vzestupu, znovu probudit svou lásku k Bohu a posílit svou duchovní cestu.


Retreat je určen POUZE pro sádhaky (zasvěcené do Atma Kriya Jógy).

Součástí bude také přehled o tom, jak provádět techniky Atma Krija Jógy, džapa procházky v lese a Maha OM Chanting. Týden skončí jadžňou k Mahávatáru Babajímu vedenou Šrí Svámím Vishwanandou. Denně se bude odehrávat cvičení súrja namaskar v dopoledních hodinách a skupinové praxe a meditace a přednášky k různým souvisejícím oblastem. Workshopy budou zahrnovat Náda kriyu, zpěv, tanec a Guru púdžu.




Celková cena retreatu činí 700 eur. Účastníci jsou povinni uhradit celkovou cenu, i když se účastní jen části. V ceně není zahrnuto ubytování a strava ve Shree Peetha Nilaya.

Pro registraci prosíme klikněte na následující odkaz:
 http://www.bhaktievent.de/magento/index.php/shree-peetha-nilaya-event-payments.html

Pro ubytování v SPN klikněte na tento odkaz: http://bookings.bhaktievent.de/room-booking/

Další podrobnosti a otázky vám zodpoví přímo v SPN na mailu: registration@bhaktimarga.org
---

Zde se můžete podívat na obrázky z loňského, velmi úspěšného, ročníku:

Žádné komentáře: