úterý 16. února 2016

Kurz Bhagavadgíty v SPN.


Bhakti Marga Akademie vám s radostí představuje svůj první kurz Bhagavadgíty, vycházející z komentářů Šrí Svámího Vishwanandy, plně realizovaného duchovního mistra. 
Kurz bude zahrnovat různá témata a principy, které učil Kršna Ardžunu na bitevním poli Kurukšétra. Samotný program bude probíhat po dobu tří dnů po Šivarátri.
8. - 10. března 2015 
ve 
Shree Peetha Nilaya

Kurz je ideální pro každého, kdo se účastnil buď workshopu Bhagavadgíty se Šrí Svámím Vishwanandou v roce 2014 nebo pro každého, kdo uvažuje o účasti na blížícím se 10-denním workshopu se Svámídžím v srpnu roku 2016. I když je toto velmi doporučeno, nejsou samozřejmě předchozí kurzy vyžadovány.



Kurz Bhagavadgíty bude prezentovat komentáře Šrí Svámího Vishwanandy a poskytne vám nástroje potřebné k odhalení hlubšího významu této starobylé moudrosti. Tím se dozvíte, jak tyto znalosti otevírají dveře k oddanosti/bhakti, jak Gíta odhaluje podstatu Boha, stejně jako to, co filozofie karmy a jógy skutečně jsou. Ale ze všeho nejvíc se naučíte, jak Bhagavadgítu lze prakticky aplikovat do vašeho každodenního života.

Program je strukturována tak, aby byl poutavý. Sdílením zkušeností, řadou vizuálních pomůcek a doprovázen kírtanem, vás kurz nenaučí jen moudrosti Bhagavadgíty, ale dá vám také zkušenosti z ní. Součástí kurzu je manuál, který obsahuje poznámky a klíčové body, které si budete moci vzít domů a použít je jako podklad pro postupné inspirace a postřehy. Zaregistrujte se ještě dnes a zažijte milost Bhagavadgíty.
Džai Gurudév!

Program:
8.března 2016    18:00 - 22:00 úvod do předmětu
9-10 března 2016    9:00 – 18:00 hluboká analýza Bhagavadgíty (zahrnuje krátké 15 minutové přestávky a přestávku na oběd)

Celkové náklady kurzu činí 150 eur. Cena zahrnuje manuál, ale nezahrnuje ubytování a stravu ve Shree Peetha Nilaya.
Pro registraci klikněte na následující odkaz:
https://www.bhaktievent.de/magento/index.php/bhakti-marga-academy.html

Žádné komentáře: