středa 27. ledna 2016

Just Love Festival 2016, doplnění informací.


Džai Gurudév,
v návaznosti na oznámení Just Love festivalu bychom s vámi rádi sdíleli několik věcí, které by vám mohly být ku prospěchu při plánování vaší cesty na festival:

1. Just Love festival se bude konat 15. - 17. července 2016, tedy den před Gurupúrnimou, která se koná 19. července 2016. Pokud máte v plánu navštívit SPN v době Gurupúrnimy nebo Just Love festivalu, můžete obě akce spojit v jednu cestu.

2. V rámci Just Love festivalu organizujeme „zemské poutě“. Zemští koordinátoři Bhakti Margy rezervují v přilehlé oblasti SPN pro lidi ze své země ubytování, takže lidé z jednotlivých zemí mohou společně cestovat i bydlet.

Budou také organizovat společnou cestu autobusem (pokud je to v jednotlivých zemí výhodné). Pokud budete mít zájem zúčastnit se této „zemské pouti“, kontaktujte prosím svého zemského koordinátora Bhakti Margy, nebo vyplňte formulář na webových stránkách Just Love festivalu na www.justlovefestival.org.

Pokud chcete cestovat sami po vlastní ose, na webové stránce můžete najít možnosti ubytování v okolí a možnosti spolujízdy v okolí.

Těšíme se na vás na společně strávené 3 báječné letní dny a noci tohoto léta,
s láskou
tým komunikací Bhakti Margy

Žádné komentáře: