čtvrtek 7. ledna 2016

DŮLEŽITÉ ! Nová pravidla daršanů ve Shree Peetha Nilaya.

Drazí oddaní a návštěvníci daršanů,
jak všichni víme, je velká čest moci mít daršan našeho Gurudéva, a jsme velmi, velmi šťastní, že to zde, ve Shree Peetha Nilaya, umožňuje tak často a dává je tak neúnavně.
Náš nový systém registrace na daršany byl pokusem, s cílem zajistit pohodlnější zážitek pro každého. S těmito omezenými registracemi mají daršany kratší trvání, a každý je schopen se plně účastnit, aniž by se to stalo  maratonem pro všechny, včetně dalších oddaných, hudebníků, personálu rezidentů  a Gurudžího samotného.

Bohužel to, co jsme zjistili, je, že stále více a více oddaných je registrováno a poté nedorazí - bez toho, aby nám předem dali na vědomí zrušení jejich účasti. To znamená, že některé daršany se považují za plně obsazené, i když ve skutečnosti tam je k dispozici prostor, a více lidí se mohlo zúčastnit, kdyby se to jen dozvěděli.

To není fér pro nikoho a způsobilo to zklamání všude kolem, takže začínáme s novou zásadou: 
Pokud se zaregistrujete na daršan ve Shree Peetha Nilaya a nepřijedete, bez zrušení účasti předem, nebudete se moci registrovat na daršan po další 3 měsíce.

Tento rejstřík a tyto důsledky byly zavedeny s nadějí, že to pomůže každému brát vážněji privilegium přijet na daršan obdržet požehnání od Gurudžího.

Samozřejmě, pokud jste se zaregistrovali, a vaše plány se změní, vše co potřebujete udělat, je kontaktovat naši kancelář 
events@bhaktimarga.org 
a uvolnění vašeho místa dá možnost dalším oddaným se zaregistrovat a přijet dostat požehnání od Gurudžího.

Laskavě vás vyzýváme udělat to hned, jakmile víte, že se nemůžete zúčastnit, a alespoň 24 hodin předem, takže neriskujete 3 měsíční trest.

Tato zásada začíná platit ihned, takže prosím dejte Gurudžímu (a vašim kolegům oddaným) tu laskavost a uvolněte vaše rezervované místo, pokud se nemůžete zúčastnit daršanu ve Shree Peetha Nilaya.

S pozdravem
Tým akcí ve Shree Peetha Nilaya


Žádné komentáře: