úterý 14. července 2015

Působivé zahájení oficiálního programu Oslav 10-tého výročí BM.







První večer Oslav 10-tého výročí Bhakti Margy - Sri Swami Vishwananda, Bhakti Sounds ze Shree Peetha Nilaya a Kerthiegasen z jižní Afriky.

Oficielní program prvního dne Oslav začal Guru Pujou a Maha Abišekamem k lotosovým nohám Sri Swamiho Vishwanandy.











Bylo to velmi dojemné a silné, vidět stovky oddaných zpívat společně Guru Stotram. Po Arati Sri Swami Vishwananda sešel dolů z podia, aby rozkrájel dort k 10-tému výročí a podělil se se všemi přítomnými.



Riši Nikhilananda uvedl nádhernou prezentaci o 10 letech Bhakti Margy, sdílejíc se všemi velmi veselou formou vybrané fotorafie a videa z archivu Bhakti Margy.



Pozval postupně Paarthu, Rišiho Pramoda, Swamiho Vishwakurunandhananandu a Swamiho Vishwakeshavaanandu, aby doprovodili osobními zážitky příslušné události, které se v průběhu let odehrály.


Oddaní, užívající si představení Bhakti Sounds


Přehlídka tradičního indického tance: Kathah a Bharatanatyam


Závěrečné Arati

Jak vzrušující a nezapomenutelný první večer Oslav 10-tého výročí Bhakti Margy! Byly tam okamžiky společného smíchu, zpěvu, tance, jásání a uctění našeho milovaného Satgurudeva Sri Swamiho Vishwanandy. Swamiji také pozdravil své oddané skrze Twitter, vracejíc všem lásku a oddanost kterou mu věnovali, píšíc: "Všechna sláva Bhakti Marga oddaným".

Žádné komentáře: