pondělí 13. července 2015

Oslavy 10-tého výročí Bhakti Margy, den první (závěrečné přípravy).

V pátek ráno, 10. července 2015, stovky oddaných Sri Swamiho Vishwanandy a pozvaní hosté z celého světa začali přijíždět do Shree Peetha Nilaya, aby se zúčastnili oslavy 10-tého výročí Bhakti Margy.
Po několika měsících plánování a přípravy této akce bylo na místě, s milostí našeho milovaného Satgurua, vše připraveno.

Uvítací tým


Každý účastník Oslavy obdržel od uvítacího týmu náramek "Love Changes Everything"


Sri Swami Vishwananda osobně vítal oddané a pozvané hosty

Kuchyňský tým ve Shree Peetha Nilaya, podporován organizačním týmem a desítkami oddaných z různých zemí, konečně uvedl do praxe chystaný plán nabídnout velké spektrum chutných jídel, sladkostí, nápojů včetně čerstvých fresh džusů a smoothie.



Během těchto 3 dnů oddaní Sri Swamiho Vishwanandy  měli jedinečnou příležitost účastnit se modliteb ve třech různých chrámech, specielně pro to vytvořených, v zahradách Shree Peetha Nilaya. Tyto chrámy byly Swamim pojmenovány jako Maha Kali Mandir, Lakshmi Narayana Mandir a Radha Krishna Mandir.

Všichni účastníci této velké události mohli také navštívit 16 stánků pod širým nebem, kde byl nabízen a představován široký výběr produktů.

Mezi nimi byly 4 stánky s tématy "Sadhana nové éry", představující různé typy sadhany dané Sri Swamim Vishwanandou - jmenovitě Atma Kriya Joga, OM Healing, Simply Meditation a Mantra project.


Tým představující "Sadhanu nové éry"

Byly tam také stánky představující Alfa Omega vodu, Bhakti Marga Art, Friends of Bhakti Marga a Sbírku na podporu nového chrámu - Sri Kripeshwarnath Mandiru, budoucího velkého stavebního projektu ve Shree Peetha Nilaya.

Žádné komentáře: