úterý 23. června 2015

Poselství Mahavatara Babajiho.

Pro to, aby se změny udály, musí si člověk být vědom všech lidských myšlenek, slov a činů. Vzory chování může zdárně navrátit, jen když se plně odevzdal Guruovi. Člověk musí být neustále ve střehu, zatímco v těle, jak i velkým zasvěcencům bylo známo, klesají vibrace, během určitých inkarnací. 
Ego ve všech lidech je součástí jednoho. Neexistuje odloučení od vlastního ega, nebo od jakékoli jiné části Božího stvoření. Vše je propojeno, jako krabice uvnitř krabice, v další krabici, a v další krabici, do nekonečna. 
Milovaní, buďte odhodláni odevzdat se svému Guruovi, každý den a noc, každou myšlenkou, každým činem. Dokonce i svatí trpěli ve fyzickém těle, ale nikdy neopustili svůj závazek k Bohu a Guruovi. Studujte život svatých, pro pomoc vám, udržet vaše nohy pevně na cestě Bhakti Margy."


Poselství Sri Swamiho Vishwanandy
Tak jak to i Guru Sri Swami Vishwananda napsal na Twitteru:
Osud člověka je dán tím, jak a co si člověk myslí, cítí, po čem touží a snaží se dosáhnout. To vše může být uskutečněno jen pomocí hlubokého soustředění se na lotosové nohy Gurua a Giridhariho (Krišny), který je za všemi chápáními a představami."
-
Sri Swami Vishwananda

Mahavatar Babaji pokračuje: 
„Milovaní, snažte se co nejlépe postupovat podle těchto pokynů ve svém každodenním životě. Snažte se nalézt lásku ve svém srdci, což je Bůh, v podobě lásky, ve vašem posvátném srdci."

Mahavatar Babaji
ochránce všech lidí, všech vyznání, všech tradic

(Zdroj: Virtual-Babaji-Vishwananda)

Žádné komentáře: