pátek 17. ledna 2014

V temnotě - paprsky světla.



Premavatar Swami Vishwananda a Mahavatar Babaji


Lakšman, Ráma, Síta, klečící Hanuman 

V Mahavatarově jeskyni v Indii sedí čtyři bytosti, v časných ranních hodinách, před svítáním, ve vysokém pohoří indického Himálaje. Dvě z nich jsou bohové, Mahavatar Babaji a Premavatar Swami Vishwananda Narayana. Dvě z nich jsou vtělené bytosti, které byly v rodině Rámy, když On se jako avatar inkarnovali do těl čtyř bratrů - Rámy, Lakšmana, Bharata a Šatrughny… Epický příběh o Rámovi je zaznamenán v Rámajáně. 

Tyto čtyři bytosti sedí společně v Mahavatarově jeskyni vysoko v zasněženém, chladném, indickém Himálaji. Když se mezi těmito čtyřmi bytostmi projeví určitá frekvence rezonance, náhle se ve středu kruhu čtyř objeví malý králík. Mahavatar říká těm, kteří s ním sedí: „Tohoto králíka posílám malému nemocnému chlapci v České republice na Zemi. Jeho matka ho uviděla ve zverimexu a vzala ho chlapci domů, aniž by věděla, odkud vzniká nutkání tak učinit. Časem se chlapec vyléčí a jak matka tak chlapec se posunou duchovně kupředu a v souvislosti s námi čtyřmi sedícími zde dnes ve prospěch lidstva. Když poslouží svému účelu, králík zmizí. Bohové mají nekonečné způsoby komunikace s lidmi jak dosáhnout Božství. Proto dávejte pozor na vše, co se ve vašem životě děje." 

Jako zmizí malý králík, obdobně prsteny, manifestované Premavatarem Swamim Vishwanandou Narayanou, některým z jeho oddaných zmizí. Když posloužily svému účelu, prsteny prostě zmizí. Lidé někdy pro to truchlí. Místo toho, aby byli vděčni za skutečný dar poučení z energie prstenu, jež žil svůj vymezený čas na Zemi. 

Dvě vtělené bytosti, sedící dnes s námi, slouží jako pozitivní katody, jimiž můžeme poslat energii některým lidem na Zemi se kterými se setkávají. To je dohoda duše, která byla uskutečněna před tím, než se inkarnovali do přítomných těl. Když dva jsou spolu, energie je zvýšena nebo je zvýšená frekvence, něco jako světelný kabel umístěný do elektrické zásuvky. Je čas projevovat pomoc ostatním. 

Všichni vy kdo toto čtete, se můžete také stát nástrojem Bohů, odevzdáním všeho Božství. Jak vás učí Swami Vishwananda: „Váš účel zrození je dosáhnout Božství." Způsob jak to rychle udělat, je odevzdat vše, okamžitě. Může to být tak i u vás. 

Posíláme naši lásku a požehnání každému a všem, 

Mahavatar Babaji

(Zdroj: Virtual-Babaji-Vishwananda)
---

Pozná se někdo z vás v tomto příběhu?
I kdyby ne, jistě poslouží nám všem jako skvělá inspirace, abychom si více všímali co se v našich životech děje a uvědomovali si,  že Božství je s námi neustále, přítomno ve všem.

Žádné komentáře: