úterý 28. února 2012

Živé přenosy – „Live Stream“

Jai Gurudev Vážení přátelé,
jak mnozí z vás jistě již slyšeli, mění se v posledních dnech podmínky vysílání živých přenosů „Live Stream“. Pokud jste členem programu „Přátelé Bhakti Margy“ (Bhakti Marga Friends), obdržíte speciální odkaz (link), se kterým budete mít přístup k vysílání „Live Stream“.
Pokud členem nejste, máte zájem se jím stát, a máte zájem o přístup k budoucím speciálním akcím jako jsou přenosy satsangů a oslav Swamiho Vishwanandy vysílané živě přes internet, můžete se nyní do programu „Přátelé Bhakti Margy“ zapojit. (Jako přítel budete podporovat Svámího poslání tím, že zašlete pravidelný příspěvek dle vlastního výběru.) Pro více informací klikněte zde:
http://bhaktimarga.org/activities/bm_friends/intro
Podpoříte tím zároveň Swamiho misi šíření bhakti, lásky k Bohu a lásky k druhým, a Vy osobně můžete být ještě více propojeni se Swamim.

Darshany jsou vždy přístupné každému pokud jsou vysílány živě.

Pro zapojení do programu je nutné vyplnit jednoduchý formulář který je ke stažení přímo zde:
podepsat jej a zaslat naskenovaný zpět Tusti na email: tusti@bhaktimarga.org nebo jej poslat poštou či odevzdat osobně při Vaší návštěvě Shree Peetha Nilaya. (Adresa: Shree Peetha Nilaya, c/o Tusti, Am Geisberg 1-6, D-65321 Heidenrod-Springen, Germany)

Přejeme Vám spoustu krásných zážitků se Swamim

Žádné komentáře: