sobota 5. března 2011

První video dokumentující zrození dvou Hiranyagarbha Lingamů skrze Šrí Swámího Vishwanandu v jeho domově Shree Peetha Nilaya , Springen



2. a 3. března tohoto roku zažili oddaní v blízkosti svého milovaného Gurua Šrí Swámího Vishwanandy vyjímečnou událost: Materializaci dvou zlatých lingamů.
Takový jev je velmi vzácný a ojedinělý.
Plni vděku, lásky a pokory přijímáme tento videový záznam, na kterém dostávají i ti, kteří neměli možnost přímé účasti na tomto posvátném dění, příležitost je spatřit...

Skláníme se před naším Guruem...

Závěrečný text na videu:

Významné noci Maha Shivaratri 2011 zůstanou navždy v paměti jako nanejvýš mimořádné a příznivé.

2. a 3. března zhmotnil Šrí Swámí Vishwananda ve svém domově, Shree Peetha Nilaya (Springen Německo) dva Hiranyagarbha Zlaté Lingamy.

Hiranyagarbha“ znamená nezničitelná hmota anebo zlatá a „garbha“ znamená lůno, vejce nebo nitro všeho. Tudíž je Hiranyagarbha Lingam známý jako Zlaté vejce. Je nejvýznamnější ze všech lingamů a jeho zjevení pro naše fyzické oči je nesmírně vzácné. A ještě vzácnější – opravdu neexistuje žádná potvrzující zpráva o takovém výskytu v nedávné minulosti – je paralelní zjevení dvou Hiranyagarbha Lingamů.

Hiranyagarbha Lingam, podle Srimad Bhagavatam je prvotní kreace Boha, vůle Boha Samého; jinými slovy Duše Narayany.

Třebaže se zdá být tak malý, má v sobě celé univerzum.

I když se zdá být zvenčí malý, jsme všichni v jeho nitru.

..To jsou dvě oči Narayany.

Dva Hiranyagarbha Lingamy symbolizují dvě kosmické energie univerza, ženskou a mužskou energii, způsobující všechnu matifestaci: Shiva-Shakti, Lakshmi-Narayan, Brahma-Vishnu.

Ve své plnosti ukazuje Lord Narayana, že je v Něm všechno přítomno. Tvůrce, Ochránce a Ničitel je pouze On.

Velké „Já“ je jenom On. Není tu žádné „ty“....neexistuje nic jiného než ON.“ - Šrí Swámí Vishwananda


Žádné komentáře: