středa 2. března 2011

Příprava daršanu v roce 2011


Milí přátelé Svámího Vishwanandy a všichni, kteří se nemůžete dočkat dalšího daršanu

Rádi bychom Vás dnes seznámili s možností jak pomoci tomu, abychom v České republice mohli pořádat daršany a zvát k nám Svámího co možná nejčastěji. Jedná se o velmi prostý nápad a návrh adresovaný každému z Vás, kdo ucítí, že by byl rád účasten. V ostatních zemích tento způsob již delší dobu využívají a sám Svámí je mu velmi nakloněn.
Další daršan Svámího Vishwanandy v Čechách je plánován na září 2011. Již nyní v jistém ohledu nastává čas příprav. Rádi bychom pro Vás připravili na příští rok daršan, který bude stejně krásný jako ten letošní a zároveň Vám dali větší pohodlí a umožnili strávit celou dobu daršanu v přítomnosti Svámího. S tím souvisí nájem mnohem většího prostoru, než jsme měli dosud k dispozici také citelně vyšší náklady. Vstupné pro účastníky bude opět volné. Pro organizační tým je však již nyní čas, připravit se na tuto událost finančně.
V souvislosti s tím Vás prosíme, zda byste nám dle svého uvážení pomohli a přispěli tak ke konání daršanu. Naše představa je taková, že dle svých možností můžete ať už jedenkrát nebo průběžně pravidelně či nepravidelně přispívat jakoukoli finanční částku. Každý dar je vítaný, i když jej Vy sami budete považovat za zanedbatelný a za každý dar Vám budeme vděční. Rádi bychom zdůraznili, že veškeré vybrané příspěvky jsou určeny výhradně na pořádání daršanu a každý z organizačního týmu přispívá svou prací bez jakékoli finanční odměny. Velmi rádi přiložíme ruku k dílu, nejsme však schopni financovat každý rok celou akci ze svých vlastních prostředků.
Daršan je pro nás všechny a tak zároveň cítíme v souladu a potřebné zapojit do tohoto krásného dávání i ostatní.

Získané peníze budou použity na úhradu nájmu prostor, letenek, ubytování, jídla, prezentaci, tvorbu a tisk letáků, ozvučení, překladatele, pohonné hmoty a jiné drobné související náklady.

Prosíme Vás tedy, ucítíte-li chuť podílet se touto formou na uskutečnění daršanu, učiňte tak, velmi nám pomůžete. Finanční příspěvky můžete kdykoli zasílat na účet číslo: 2105776904/2700 (Vždy s variabilním symbolem 9999). Případné dotazy prosím směrujte mailem na adresu kjaara@seznam.cz nebo telefonicky na 777 578 978.

Předem Vám děkujeme za iniciativu, za pomoc a podporu a věříme, že společnými silami dokážeme na září připravit překrásný daršan

Za organizační tým
Klára Lepíková

Žádné komentáře: