pátek 18. března 2011

Celosvětová podpůrná akce Om Healingu pro Japonsko

Šrí Swámí Vishwananda inspiroval všechny skupiny Om Healingu na světě, aby své zítřejší (sobotní) setkání věnovali katastrofální situaci v Japonsku.
Prosíme, všechny čtenáře, kteří se cítí osloveni, aby navázali kontakt s nejbližší skupinou ve svém okolí a přidali se k akci.
Seznam měst, ve kterých se skupiny schází, spolu se jménem a kontaktem na příslušného koordinátora/rku najdete ZDE.

Světová organizace rodiny Om Healingu rozeslala tento apel všem oprávněným koordinátorům:

Drazí přátelé, drahá rodino,

Všichni jste slyšeli smutné zprávy o tsunami v Japonsku. Tato tragédie zasahuje naše srdce a současně nám připomíná, jak mocná je síla přírody a jak pomíjívá je hmota.
Pro mnohé lidi tak nastal čas přehodnocení jejich životů a životních motivů. Je to také čas změny...

Během úplňkového OM Healingu v sobotu, dne 19. března, od 20:00-21:30 hod. stejně jako během celého příštího měsíce bychom se všichni rádi soustředili na pomoc postiženým oblastem Japonska. Chceme poslat veškerou léčivou energii, světlo a lásku, které jsou vytvořeny velkým počtem skupin Om Healingu na celém světě Japonsku, aby se tím dosah katastrofy omezil na minimum.

Kéž naleznou všichni lidé a všechny duše mír a boží oporu. Kéž se spojíme znovu a více s naší milovanou Matkou Zemí, protože jsme jejími dětmi. Ona nám neustále dává, co potřebujeme, abychom mohli vést naplněný život.
Kéž je naše činnost a rozhodování vůči Ní a mezi námi všemi založena na Lásce, úctě a moudrosti.

Děkujeme Vám a jsme s láskou
celosvětová rodina Om Healingu

In the Light of Love by Miten & Deva Premal - Tribute to Japan



Žádné komentáře: