pátek 17. prosince 2010

Otázky a odpovědi - Satsang 22. prosince 2010

Milí účastníci blížícího se Satsangu se Swámím Vishwanandou !

Zdravíme Vás všechny ze zasněžené Prahy:-)

Rádi bychom Vám poskytli poslední informace, které mohou zodpovědět otázky některých z Vás.
Všichni se již velmi těšíme na návštěvu Swámího Vishwanandy v našem hlavním městě. Swámíjí nám přislíbil po darshanu v srpnu tohoto roku, že se brzy vrátí a tento slib neočekávaně brzy plní.
Jsme si vědomi toho, že je to pro něj náročná klimatická změna:

Ještě nedávno v prosluněné Brazílii...

a nyní do sněhových závějí pražských...
Buďme vděčni, že se Swámí za námi vydá :-)

V budově DDM 2, kde se bude satsang konat, bychom Vás chtěli poprosit o následující:
V mezaninu budovy najdete po levé straně za skleněnými dveřmi chodbu a vlevo vstup do velkého klubu. Tento prostor nám bude sloužit k odkládání svršků i obuvi (prosíme o laskavé pochopení, když Vás tímto požádáme, abyste si s sebou přinesli teplé ponožky, tak abychom se přizpůsobili a současně i tímto způsobem uctili našeho milovaného Swámího Vishwanandu, který vstupuje do síní při svých akcích převážně bos.

K otázce parkování v okolí budovy je třeba zdůraznit, že je značně problematické najít dostatečný počet míst a proto bychom rádi těm, kteří by měli tu možnost, doporučili využít služeb Pražské hromadné dopravy:

Popis cesty:

Do Slezské ulice se snadno dostanete metrem A, stanice Náměstí Míru, výstup do Korunní ulice. Souběžně jdoucí ulice s Korunni je Slezská (nalevo od Korunní). Chůze Vám zabere max. 10 minut.

Pokud pojedete tramvají, zvolte linku 10 nebo 16 a vystupte na stanici Šumavská. Zde sejdete Šumavskou ulicí dolů do Slezské a nacházíte se před DDM 2, který pak máte po levé ruce přes ulici. Pakliže přijedete tramvají č. 11, vystupte na Vinohradské třídě u Vinohradské Tržnice. Projděte kolmo vzhůru do Slezské ulice, kde je vstup do budovy DDM 2 (č. 21).

Děkujeme za velký zájem, který jste na plánované akci projevili, a těšíme se na Vás !
Váš organizační tým satsangu

Žádné komentáře: