pátek 22. října 2010

Výhry v tahu tomboly 13. října 2010

Uprostřed Navaratri, 13.října, proběhl 4. Tah v Danya Lakshmí Tombole.

1. cena (červené Navaratri sárí z roku 2009): Carlotta (I)
  1. cena (Navaratri CD z roku 2009): Mirco (I)

  2. cena (CD dle volby): Paramesti (D)

  3. cena (kniha): Gabriele (I)

  4. cena (kniha) Antonella (D)

Srdečně blahopřejeme !


Dakshini píše:

Tentokrát je tu velice krásný příběh, který bychom Vám rádi vyprávěli: Carlotta a její manžel jsou z Itálie a čekají v příštím roce ve dnech Shivaratri jejich první dítě. Přijeli do Centra oslavit všech 10 dní Navaratri. Na tah tomboly 13. října jsme se sešli v kapli, zatímco v tutéž dobu probíhala Devi puja ve stanu. Vyrozuměla jsem krátce Carlottu, ale ona chtěla raději zůstat během losování ve stanu. Hlavní cena červeného Navaratri sárí padla na ni. Chtěli jsme ji překvapit a poprosili jsme Rukmini (nové jméno Alany), aby jí sárí hned předala. Když jsme se vrátili do stanu, viděli jsme, že Carlotta sedí u Yagny a nechtěli jsme ji v jejích modlitbách vyrušovat. Sotva vstala, přiskočila k ní Rukmini a podávala jí její nové sárí. Byla naprosto oněmělá.

V hlubokém pohnutí nakonec vyprávěla, že trochu švindlovala. Řekla Božské Matce během Yagny, že když to sárí vyhraje, tak do něj jako první své právě narozené miminko zavine. Jak by mohla Božská Matka takovou modlitbu nevyslyšet???

Mimochodem, v minulém roce nosila Devi toto sárí po celých 10 dní, jelikož další sárí se omotávala přes něj. Toto červené sárí bylo první a nabírané tak těsně na těle Devi... Jaké požehnání pro očekávané miminko!


Ceny pro příští tah 13. listopadu 2010


  1. cena: Ponožky Swámího, které nosil během Devi Puji (neprané!!!)

  2. cena: Swámího tričko

  3. cena: CD dle volby

  4. a 5. cena kniha podepsaná Swámíjím

Tříměsíční hlavní cena: Swámího košile ze křtin, kterou měl na sobě v Izraeli 2009 v jezeru Genezaret.

Losy za 32,- Euro dostanete v Bhakti Shopu, u Dakshini nebo online.

Platbu s účelem 'Tombola' na účet: Bhakti Event GmbH, Frankfurter Sparkasse, Konto Nr. 200282891, BLZ 500 502 01 a potom prosíme o zaslání e-mailu na tombola@bhaktimarga.org

Žádné komentáře: